• horthy
    Első kérdés :
    Befejeztem a Mechanical Menace küldetést kaptam egy Mechanical Lair nevü setlement-et . Ha megcsinálom a Vault 88 küldetést ( addon-t ) akkor tudom-e használni a " Vault technologia " épitőelemeket a Mechanical Lair setlement-be ? Mind a kettő setlement zárt helyen van .

Második kérdés : Amiota megcsináltam a Mechanical Menance küldetést megjelent egy Rust Devils nevü társaság a pusztaságban Abernathy Farm-nál és Red Rocket Truck Stop-nál egyfolytában 80-90%-ban szinte csak velük futok össze ( legalábbis ott mászkálnak a környéken és a settlementeket összekötő " intéző " mindig összefut velük ) . Hány helyen cserélte le a program a mechanical menace a ghoul vagy más raider hagyományos ellenfeleket a Mechanical Menace küldetés teljesitése után ? Vagy spontábn generálja az ellenfeleket a program ( mármint a tipusát ) ? Mert Abernathy Farm-ot azóta Tüzérekkel nem találkoztam . Épitkezés végett kérdem mert akkor át kell fegyvereznem a settlement-eket más tipusu automata lövegtornyokra .