Darun#8952
Ezért irtam hogy golyós fegyverrel. Arra én is emlékszem, hogy a sima fragtől is repült pár ellenfél 10-20 métert, de a durva igazából az, amikor kritikust sebzel,vagy pl van az a bézbólütő, amelyik orbitális pályára állitja az ellenfeleket. Ha a hullák tűnnek el, az csak kellemetlen, de amikor pl támadás éri az egyik telepet és nem tudod megölni a támadókat, mert az egyik ellenfél valahová a föld alá spawnol és nézed a radart, ott állsz rajta, meg a detector is mutatja hogy ellenség a közelben, még sem látsz semmit, aztán kapsz egy üzit, hogy nem sikerült megvédeni a telepet. Az azért már idegesitő. Az egyébként teljesen "normális" bug a játékban, hogy a hullákat elnyeli a föld, vagy olyan helyre esnek, ahol lehetetlen elérni őket. F3-ban erre ott volt az a perk, aminek a hatására szétrobbantak az ellenfelek. A hullák ugyanis a darabkákból is lootolhatóak, sokszor volt olyan, hogy a tetőn lévő ellenfeleket úgy lőttem le, hogy a darabkáik lehullottak. Kellemetlenebb volt, amikor csak a feje szakadt le és az se esett le a tetőről. Gyakran nem is azért mentettem, mert féltem az ellenségtől, hanem pont azért, hogy olyan helyre essenek a darabkák, ahol megtalálom őket.