• Kroki105
    Köszi. A macskájukat egy másik játékomban már láttam dögölve, egy gránát tette vele, de amit írtál, azt nem tudtam. Akkor aztán ügyelhetek én rájuk, előbb utóbb úgyis kimúlnak... Főleg az enemy spawn moddal, ugye bármit rakhat, far harbortól csótányig. De a legszebbek a raiderek a raider overhaul moddal. Ilyen atombrutál szarháziak, minden másodiknál gránátvető, ami ugye nem válogat. Na azoktól aztán nem tudok megvédeni senkit. Egy bomba, és nagyjából kinyúltam, ők kb 20at kibírtak ugyanabból, mire egy-kettő kinyúlt.
    Most még csak 15ös körül járok, van egy mérgezős pisztolyom, egy robbanós 10mm-es, meg egy éjjel nagyobbat sebző stukker. Ezekkel jól elvagyok.
    Nemrég volt a corvega, egyedül felejtős lett volna, de már volt 2 telepem, így hívhattam az FCOM-mal erősítést.
    Itt már az autógyár közelébe sunyulnak. Nagyjából sikeresen végigvittük az akciót, egy ember veszteséggel.
    Azóta persze már mind hősi halott Az utolsót épp Ada tette el láb alól végleg, miután elesett a csatában a jóember, de zombiként feltámadt.
    Érdekes hogy tizenakárhányon már beadta az Ada kieget, azt hittem az 30tól jön. Nagyon muris volt ahogy Adával pofáztam, közben a mozikamerában, ha Nora beszélt, láttam ahogy cammog felém az egykori bajtárs. Megszakítani nem mertem a párbeszédet, mert volt már bug vele, így csak ok, ok, ok, igyekezz már blabla...