• harras25
    Nekem tegnap töltötte egy darabig a frissítést, aztán indítás után kikapcsoltam a netet és ment, csak néha eleinte mintha darabos lett volna a grafika, de aztán belemelegedett. De nekem egy mod sincs fenn, magyarítás sincs.

És a hátam közepére kívánom megint az Glowing Sea le a térképről utazást mentés nélkül, 3x álltam neki mindig annyi ellenbe ütköztem hogy a leölésük után visszafordultam menteni. És mostanában el se tudok suhanni mellettük valahogy, mindig észrevesznek, rendre ki is száradok a sok drogtól hogy estélyiben/hangman suitban túléljem ezeket az összecsapásokat.

A nyers supermutant hús evéstől meg durva függőségem lett, egyszerre szopatás és poén, hogy 12 óránként olyan vöröskijelzős éhségem van amit csak újabb hullába harapás vagy addictol gyógyít (meg 1-2 spec. kaja/pia). Először nem értettem mi az hogy "succumb different food" vagy mi a jóisten volt kiírás, aztán kerestem rá. De durva hogy egyszer mártotta a képét a csajkarakterem hullába és mindjárt ekkora függőség lett.