-
Kroki105 #8828 Nyers hús savanyú uborkával? pfejj okádós szmájlit nem találtam. Ha én lennék a főhős (és nő volnék), még Hancock-ot is elküldeném a picsába. Lehet jó arc, meg szimpatikus , de a csóka félig már el van rohadva.
Slogot építem épp, és az egyik nő mondta ott:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy valami hasonló, már nem emlékszem pontosan.- Főnök, mikor szerzel nekem valami parfümöt?
- Minek, akkor is büdösek maradunk?
Amúgy ezeknek száraz a bőrük, vagy nyálkás ragya? A nap kérdése... Nem mintha erre lenne tényszerű válasz.
Tegnap megtaláltam egy mentést, a leghosszabb játék eddig, vagy 12 nap, azt folytattam. Már nagyon sok minden fel van fedezve. Mondjuk bibi hogy már 1000-el volt modolva, és sajna gőzöm sincs mik és hogy voltak. De a jelenlegi modokkal is megy (egy hiba volt, sanctuary némely részét nem lehet scrappelni, mert kifagy, de ugye van még sok settlement, ez nem prob.).
Érdekes szituációt eredményezett az enemy spawn mod. Egy házat kellett kitakarítani a ghouloktól egy küldiben, mikor jött a riasztás, Slogot betámadták. Közel voltam, nosza gyalog nekivágtam. Odaugrani nem nagyon szeretek, néha a harc közepébe rak. Nem volt messze, de egy ghoulhorda, meg egy bazinagy robot, lézerágyúkkal azért el szeretett volna kísérni az úton. Ki is nyúltam a robottól párszor, mázli hogy előtte mentettem, mert hiába nem survi, folyton elfelejtem. Aztán még betámadott 2 világító szarvas is, csillagocskás volt az egyik. Nem unatkoztam útközben.
Mikor odaértem, látom hogy legyek, szúnyogok támadták be a települést. Fénylettek, és volt vagy 20. Kezdtem kilődözni őket, Hancock és Cait volt velem. Mondani sem kell hogy teljesen esélytelen volt, két társ kinyúlt pikpak, én ugyan menekültem, lőttem, de lazán utolértek. Persze nem mentettem, és a robotig visszatett. Nagyon megkönnyebbültem hogy ott volt egy automentés, mert a robot valami bitang erős volt. Ezt a szúnyogos dolgot még 3szor bepróbáltam, de az esélyek verdesték a nullát. Van ugye az FCOM mod, mondom mikor ha nem most. Hívtam a Bos-t, kértem lovagokat. Egy ideig semmi, majd a távolból jött a helikopter zaj, két madár érkezett, és leraktak 4 páncélos debella gyereket. Kisujjból megoldották a rovarproblémát. Hmm. BoS megvédte Slogot
Nagyon keménynek éreztem magam velük, próbáltam az opciót, hogy settlerré váljon 3, gondoltam egy is elég. Nem akart működni, így jött velem mind a négy.
Aztán csináltam tovább a dolgokat, építettem, stb... Jött az újabb felhívás, délen az egyik telepet megint betámadták. Sommervill , vagy nem tudom. Oda már nem gyalogolok, a világvége. Nyomtam a gyorsutazást, és amúgy is 4 lovag vigyáz rám, megoldható. Képernyő betölt, néztem körbe, mi, hol? De sehol senki, még pár másodperc és az egyik oldalról még általam nem látott hatalmas istennyilák rohantak a telepre. Gondolom a spawn mod rakott be a farharborból szörnyet. a négy lovag felsorakozott, és Cait-ékkel együtt sortüzet nyitottak a dögökre.(Tiszta Starcraft feeling) Én is besegítettem a vadászpuskával.
Egy pillanat alatt lerohantak, fénylő, csillagos, ami szem szájnak ingere... Két companion már ült, lovagok úgy ahogy álltak, de vesztésre állt a dolog, aztán kezdtek hullani ők is. A játéktörténelem legnagyszerűbb, legcsodálatosabb és legpozitívabb csalódását eredményező pillanata jött el. Az egyetlen életbe maradt lovag hátrálni kezdett a ház felé, befelé az ajtón, miközben darált a lézer gépágyúval. Juhhé, befelé, én is követtem, onnan lőttük őket. Kerek hat másodpercig! Akkor ugyanis megtört a könnybelábadó szemet okozó feledhetetlen pillanat, és az a baromállat mégis visszagyalogolt a mészárszékre (valószínű valami klingon csatadalt zengve). Nembaj, legalább tankolsz egy kicsit, addig is apríthatom őket. Ez a nagyszerű ötlet ott halt el, hogy az ajtóban megjelent egy kisebb méretű izéakármi, ami befért rajta. Csillagos volt a drága, a rálőtt golyók meg se karcolták, talán még vigyorgott is. Hátráltam a belső szoba felé, a dög támadásba lendült, még két lövés, hatástalan. Jet, pszicho be, gauss elő. Térdelve még többet sebez, hatalmas fegyó, csak hát a töltény hozzá ritka. De az a pillanat azt hiszem már indokolta az igénybevételét. A rohadék feje beterítette a szobát. Futás kifelé, még tartott a lassítás, pár lövéssel még kihasználtam. A lovag már nem élt, minden dög felém indult volna, de a gauss azt hiszem oltárt érdemel. Az összeset leszedtem, Cait és Hancock a földön nyöszörögtek. A lovagok hullái a dögök közt, mindenfelé dögcafatok. Győztem baszki! A győzelmi dal helyett azonban csak hörgést hallottam, talán pont arról, ahonnét az óriásdögök jöttek. Vagy 15 zombi jelent meg, gondolom bulizni akartak ők is, csak lekésték. Fegyvercsere, és miután elküldtem az anyjukba őket, bőszen osztogatni kezdtem a headshotokat. Szerencsére sétáló módra vannak állítva (különben nem lett volna ekkora élmény), csak az utolsó métereken futnak, de azt nem vártam meg. Leírva persze nem akkora élmény, de a játékban óriási volt.
A 4 hős lovagból 3:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az egyik hulláját nem találtam utána sehol, lehet azért nem fért a képre, mert ő nem volt hős.