• Kroki105
    Szerintem mod nélkül minden settlementnél belülre teszi az ellenséget. Csak Hangmannél nincs szél, mert az egész egy sikátor szinte, ezért rakja belül. Bár az tényleg röhejes, hogy a piros munkapad mellé rak ellenséget, az már full logikátlan is, hisz még csak nem is a settlement széle fele van.
    Ilyen ébredős élményeim szerencsére nincsenek (Legutóbb a Boldog halálnapot! című filmet láttam hasonló témában. Horror vígjáték, még tetszett is egynek.), Piper a testőrök gyöngye az új fegyójával, ha szorul a hurok, általában kisegít. Plasma Energy Weapon Viszont tényleg óvatosan kell vele bánni, mert nem csak az ellenségre hat. (Lehet van rá perk, nekem még nincs meg) A földikutya támadás az végzetes lehet, maga elé durrant a hibbant tyúk, és mindenki repül száz fele.
    Az én kedvencem most az 1., 2. és 3. részből megismert vadászpuska. puska Sajna még nem tudok fegyvert módosítani, így egy talált, távcsöves, hangtompítós fegyóval tolom. VATS-ban 2 lövést enged egyszerre, de elég hatékony, puska perk már max. Ha meg mégis túlélné a szerencsétlen, a többiek kivégzik.
    Amúgy te öltönyben alszol? Praktikus, gondold el, ha a támadásnál még öltözködni is kellett volna, még most is Bill Murray-znél...