Kroki105#8814
Nem értem hogy mit nem értesz. Hogy belülre rakja az ellenséget, vagy hogy idiótán van megoldva a készítők részéről? Amúgy a SaGa által ajánlott mod tényleg segít (Köszi!! ). Ugyan azóta csak zombitámadás volt, de azokat is kintről indítja már. Ugye ezek függetlenek a normál spawntól, saját configurációs felülete van, ami sűrűbben dobálja őket. Más kérdés, hogy az építkező csík a jobb sarokban nagyon növekszik. Azon gondolkodom, hogy érdemes e moddal feloldanom, mert az FPS már így 25 alá megy sokszor. Hogy ez most jó e rossz e, nem tudom, de 35-45 között szokott lenni, az még tetszik a szememnek. Lehet mégis hívnom kell a költöztetőket
Hála az égnek megint előjött az elmosódó textúra hiba. Visszacseréltem az eredeti ini-ket, de azokkal is szar. Állatira idegesítő, és a monitort sem törhetem össze, mert akkor nem lesz, és az asztalt se rugdoshatom meg, mert akkor fájni fog a lábam. A neten keresgéltem kétségbeesésemben, és egy olyat találtam hogy az antialiasing izé lehet rossz. A TAA (best quality)t állítottam vissza FXAA (low), ami okádék recés szélt eredményezett, de a mosott textúra megjavult (egyelőre). Ez kb mikor a fosból átlépsz a szarba. De legalább nem mosott fos.