Kroki105#8809
Kipróbáltam ezt is. FCOM Mivel vasutazok, 2 felderítőt csaptam a team-emhez, teszik a dolgukat, követnek kiskutyaként. Tesztelésnek nem mondanám, de egyelőre tetszik. Már 6an jönnek velem, nyílt terepen nem gond, szűkebb tereken azért van tolongás néha. Survival életérzésnek integethetsz ha ezzel játszol, de nekem bejött. Ha nagyon kekec akarnék lenni, azt mondanám, így még életszerűbb is a sok ezer gyilkosság, már ha az egyáltalán életszerű tud lenni.
Érdekes hogy így is sikerült egyszer feldobni a pacskert. Egyik railroad küldinél bebugolt egy raider, nem halt meg a halála után, csak ült, mint a companionok. Odamegyek, na mivan? Hát az van, hogy gyorsan meggyógyult, és pofánlőtt egy shotgunnal. Még épp túléltem, de hála az égnek jött Piper segíteni egy plazmabomba lökettel, és az biza fáj.
Hangmannél nem sikerült a spawn csapda, mellé pakolta a dögöket, hahaha... Talán ha csak elkerítem, nem teljesen körbe, és nem rakok alapot a földre? Mondjuk nagyon közel a leszarom opció, mert találtam egy modot (Waterworld), ez valahova a tengerre rak egy settlement helyet. Csak víz, lehet átköltözök. Építeni lehet bármit, a spawnpontokra leszek kíváncsi, no meg az FPSre, remélem nem csökken nagyon a víz miatt.