SaGa#8801
Az ASE a Hangmant nem piszkáló verziója arra jó, hogy úgy nem barmol bele az Interiors épületébe, viszont a többi falut megnöveli, ami az alapanyagellátásnak is jót tesz, sokkal több szétszedhető cucc van úgy. A „normál” ASE annak jó, aki a folyó felé akar terjeszkedni, pl oda teszi a kereskedőket, összehoz egy kis kerthelyiséges kocsmát, placcot a karavános kereskedőknek, stb… Én valami ilyesmit tervezek. A rakparton összetolt buszok az akadály, a másik oldalon meg pár kocsironcs. Köztük vasajtók. A szélerőműveket földobtam a háztetőkre, a belső épület nagy lapos tetején meg tetőkert lesz, ha lesz. Már most is kezd akadozni kicsit a mozgás odabenn, lehet, hogy sok az elem, amit leraktam…
Az Interiors meg annak való, aki abban a két épületben akar berendezkedni. Van még a Hangman’s plaza, szép, de attól gyakorlatilag lassított film lett a környék. Meg nagyon kirítt a túl jó állapota a környezetből.
Egy másik itteni átalakítástól meg széthullott a kép, ahogy arra néztem, annyira telezsúfolta, így nem is tudom, pontosan mit csinált volna…
Esetleg érdemes lehet kipróbálni a More attackers… moddal összepasszítani az Interiorst, akkor legalább a rosszarcúak kívülre kerülnek.