Kroki105#8800
Én is e kettő közt vacilláltam, a Hangman interiornál tetszett az átalakított épület. Azt választottam emiatt. Az emeleteken csináltam folyosót, meg lakásokat falakkal elválasztva. Azokba két-két ágy, berendezve, nem szívesen cserélném le. Plusz a házak tetejét összekötöttem fent, csináltam egy füves részt. Alatta olyan mint egy nagy barlang, itt lesznek (még nincs karizma elég) a boltok, árusok. A füvesre már elkezdtem építeni egy várat, aminek az egyik része üvegből lesz. Viccesen hat az emeletes házak tetején, de hát ez ugye a legkevésbé sem izgat. Éljen a kreativitás! Majd lefotózom ha kész lesz.
Ha az ASE azon verzióját rakom, ami nem nem módosítja Hangmant, az miért jó nekem?
Autósmozi is jó, csak a régi játékban ott volt a váram, és szomorú hogy most nincs. :D Lehet transfer settlementtel visszapakolom, csak a bibi hogy már az építő modok nagyrészét töröltem, mert annyi volt, hogy olyan 20-30 sec eltelt míg építő módba tudtam lépni. :D A castle in the sky az maradt, az alapok csak megépülnének... Egy próbát majd lehet megér.
A Hangman spawnpontra meg lehetne építeni egy minikivégző arénát, ha más megoldás nem lesz. A hely elég kicsi, de azon gondolkodtam, hogy az ágyúkat elektromos ajtók mögé állítom. Üvegfallal körbevéve spawnpontot egy gombnyomás, az ajtók felhúzódnak, és szarrálövik a bentieket. Elég elmebetegül hangzik, mondani sem kell...
Amúgy meg nem én kértem hogy támadjanak meg