• harras25
    Összehasonlíthatatlan a New Vegas és a FO4 survivalja.

Az egy dolog hogy itt 6,25 -szörös csalási szorzó van a harcban ellened. A lényeg: nincs mentés. Ezért úgy játszol mintha tényleg real fight lenne, nem támadsz meg mindenkit izomból mert majd visszatöltöd ha meghalsz, nem spórolsz a lőszerrel és amikor már ki vagy száradva akkor is betolod a drogot és futsz az életedért mert mindig csak az számít hogy a következő pillanatot túléld. Mintha tényleg ott vergődnél a romok között egy városi harcban. Egész más játékstílus egész más játékélmény. És mint az élet: nincs ágy de elkeseredett harcban menekülve/visszatámadva valahogy csak leölök mindenkit, de már félholt vagyok és IRL 200 a pulzusom. Na, eszek-iszok-gyógyítok, megyek vissza az utolsó mentési ágyhoz, szembe jön két mongrel, nekem már nagy arcom van ezek után, nem figyelek a részletekre és... a két szánalmas dög leharapja a seggem.... Ez még az elején volt, hát jó lecke volt.
    A következő a két DLC-s helyszín volt, amíg nagyképű voltam sokat szívtam, aztán ott újra fel kellett venni az óvatos/elfutós real fight stílust.