• harras25
    A Survivalban átmész az igazi evolúción. Megtanulsz azonnal elfutni. Majd teszek be képeket, előző karakterem level 30 után öltönyben, a mostani estélyi ruhában közlekedik de sokat szívtam mire ezt a tudásszintet elértem. És én is kispisztolyozok, illetve van egy hangtompítós ami überbrutál lesből, nem számít automatának de feljavítva gyorsan küld be egy tárat az ellenbe. Meg egy távcsöves magnum, és rengeteg jet. Magamnak csinálom. Jet + supressed 10 mm-es és egy Glowing Legendary DeathClaw is esélytelen, ha jó ütemben fordulok rá.
    De ehhez persze célirányos perkek kellenek (meg több hektoliter víz, mert azért a Med X-et, Psychot és Buffoutot is betolom ha baj van, gondolkodás nélkül), el kell fogadni hogy miben leszek hülye. Pl most Lvl53-on miután estélyi ruhában lemészároltam a Milton Kórház környékén mindenféle legendarí SM-eket meg robotokat elakadtam a BoS küldetésben, mert nem tudok megpickelni egy Advanced zárat, Stong a társam (hátha vele is lefekszik a nőkarakterem) gondolom neki hiába szólok, nem tűnik műszerésznek....

Egyébként a Bunker Hill-i csata érdekes volt, BoS-ok három Vertbirddel + gyalogság, több hullámban synthek, és a fél RailRoad, mindenki mindenki ellen, én meg kék báliruhában csak néztem a vég nélküli pusztítást amíg végre kinyílt a kapu, mert még mindháromnál tag vagyok, egyikre se mertem lőni. Aztán a mellém rakott Coursert akarta valaki ledurrantani valami nehézfegyverrel, de a tűzvonalba kerültem és háromfele szakadtam...
    Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.02.19. 09:42:27