Kroki105#8742
"1 éves játék esetében sztem senki nem fog spoilert használni. Nem csak itt, máshol se."
Szerintem ha ide ír, akkor használjon. Miért jó ha elbaszod a másik szórakozását? Nem kerül semmibe, csak egy gombnyomás. Ha csak most jutott hozzá a játékhoz, vagy ahogy Sunset írja, várták a magyar verziót, akkor még nem tartanak a végén. Figyelembe lehetne venni, hogy nem mindenki beszéli olyan szinten az angolt, hogy élvezhető legyen az egész, meg azt is, hogy nincs gyári fordítás a játékhoz. Ráadásul ez egy játék ugye, nem egy film. Azt megnézed 2 óra alatt, ezt meg hónapokig, vagy épp tovább játszod, éppen mennyi szabadidőd van. Egy fallout1nél már legyint az ember, az tényleg 1000 éves, de ez még korántse olyan régi. Szerintem nyugodtan nyomj egy spoilert ha olyan szitut írsz, hátrányt nem szenvedsz. (és nem is csak magam miatt gondolom így. Mondjuk biztosan ezer dolog van még olyan, amiről nem tudok, állat nagy ez a játék) Ez itt lenni spoileres -->
A minap futottam bele a vaultos csókába, aki az elején bekopog. Óriási volt így, hogy nem tudtam hogy él. A fura hogy sokszor jártam már ghoul citybe, de a szállodába még nem mentem föl sose.