-
SaGa #8732 Level35-ön lehet, hogy már nem kihívás, de első szinten az egyik relé állomás mellett kezdeni, a szupermutánsos víztisztító és az elsüllyedt falu mellett, már van benne valamennyi. Mivel az egyik mod a Forth Hagen melletti Red Rocketből is workshopot csinál, azt rendeztem be magamnak kezdő bázisként. A vérlabor kipakolása se volt egyszerű, négy ütemben sikerült abszolválni, az erődbe is benéztem, na azt nem kellett volna. Meg a polgármester óvóhelyére se. Ezért elkezdtem körülnézni a környéken, az egyik oldalüregnél kutyákra számítottam, de egy legendary glowing alfa deathclow köszönt rám. Ekkorát még nem futottam a játékban. Csak sajna dél felé. A Posseidon mellett a ghoulokkal és a kutyákkal még elbírtam, odabenn már sokan voltak, menekülés. Még délebbre egy powerarmoros raider, két deathclaw, újabb menekülések. Megláttam messziről egy gyors mozgású nagyméretű valamit, ahogy rohangász és verekszik valamikkel. Közelebb mentem, egy behemót, de akkora, amekkorát még nem láttam. Óvatos visszavonulás. Asszem, megyek inkább kelet felé, fejlődni. Az északi részt már ismerem, más karakterekkel már bejártam, így azt most kihagyom.
Az alternatív start „hibája”, hogy mivel még nem beszéltem Prestonnal, azokat a feladatokat, amiket a farmerek adnának, nem kapom meg, így a workshopokat se tudom használni, az Oberland állomáson megpróbáltam. Maradnak a Red Rocketek, meg talán a Hangman’s alley telephelynek. Délebbre, még mielőtt elrohantam a deathclow-k elől, letelepítettem a Natick melletti benzinkúton három géppuskát, talán kivéreztetik őket és ott is lesz egy használható telepem.
Ha nem a saját ügyességedet, hanem a karakter képességeit akarod kijátszani, érdemes VATS-ot használni, az megfelel a FO1 és 2 körökre osztott összecsapásainak, a mellélövés esélyeivel együtt. Van mod, ami rendes, időmegállítós VATS-ot ad az idióta időlassító helyett.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.02.18. 08:52:34