• Kroki105
    Most momentán nem meghaltam, kilépett a játék. Ritkán, de előfordul, és rohadtul nem esik jól. A jaj megint szomjas vagyok hülyeségről már nem is beszélve. Nem tudom, nekem pont az elején tetszik a survivor, mikor még vadászni, meg vizet szerválni, stb. kell, utána már csak idegesítő folyton nyomkorászni az ivást, kaját. (nekem, én véleményem) Meg a mentés is kell, a fallout 1-2 harca jobban tetszett, nyugisan, 20szor átgondolva, a karakter az erős, nem én az ügyes. Semmi reflex ügyesség izéakármi, nekem itt ez nagyon nem megy. Az viszont igaz, hogy izgalmasabb a survi, egész az x-edik halálig, onnan már valamiért nem tetszik. A sztori, meg a fallout feeling nagyon bejön, így játszom vele, még ha lövöldözős fps is. (vagy épp tps) Max visszaveszem a szintet egyel ha fakul a mazochista hajlam
    Spoiler témában Sunsettel értek egyet. Pl én se kezdtem még Far harbort, mert hát nem mindig értem. Benéztem, fájt is kicsit, de a lényeg hogy ha nem értem rendesen, nem móka. Nem a grindfeszt fps killállatkodás a lényeg (bár a zombimodot azért kipróbáltam). Türelmes vagyok, egyszer biztos meglesz a fordítás. Viszont a fórumot szeretem olvasgatni, sokszor érdekes tippeket látni. de volt már hogy egy-egy ember lehagyta a spoilert, és itt szembesültem olyannal ami a játékban jobban esett volna majd annak idején. A 2 éves játék még nem 30 éves, szóval elfér az a spoiler.