• Kroki105
    Én is pont a raiderekkel kapcsolatban akartam kérdezni, hogy van e esetleg más mod amit használtok, mint ez a raider overhaul? Ez kinézetre, meg ugye a több spawnra még oké lenne (és ezekért is kéne, főleg kinézetre), de a raiderek erősítésével a tag enyhén átesett a ló túloldalára. Már ugye Konkordban raiderezni kell, de a moddal olyan defet meg hp-t kapnak, hogy kín velük a harc. Egy level egynéhányas karival elég macera, esetleg nagy szinten már ok, de így ez a mod szar. Legalább opcionális lenne az erősség kiválasztás, de nem. S ha jól emlékszem, a srác még reagált is erre a panaszra. "Használj sebzésmódosító modot!" Gondoltam kipróbálom, ha már ajánlotta ott. Az instant headshotkill egy darabig mókás, még tetszett is, de mikor a szuperűbermutiganéparancsnokfőnököt szétfejlövöd úgy, hogy az pislogni se tud... Hát eléggé lelombozó. Meg is untam a dolgot, viszont a kinézetmódosító jó lenne. Főleg a rablók power armor skin upgrade-elő modjával bitang jó. Itt egy kép is, régen játszottam ezekkel a modokkal, de sajna akkor is túl erősnek véltem a raidereket, így hagytam.
    A graf beállítás pocsék volt, legközelebb inkább profi fotóssal dolgoztatok.
    Az intézet, meg az acéltesó overhaulnál nem érzem hogy túlzó lenne az erősítés, elvégre robotok, meg páncélosatomállatok, és amúgy is bőven a játék előrehaladtával jelentkeznek, mikor már te is kialakítottad a harcmodorod. De egy szakadt, szutykos raider ne legyen már egy súlycsoportba egy acéltesóval, milyen röhej már.
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.02.06. 00:18:11