• Kroki105
    A ghoulfalka az poén. Az alternate start moddal játszottam, egy halálos játékot. Kirakott messze délkeletre valahova, szerencsére kaptam szinteket, vagy 90 körül ha jól emlékszem. Ugye minden random, hát a felszerelés is, kaptam egy telepesgúnyát hogy ne pucéran kódorogjak, fegyver nélkül. Ez fasza, gyorsan betoltam a skillpontokat bunyós verzióra, és úgy kezdtem sunnyogni. Valami templomféleséghez értem, láttam hogy odabent ghoulok. Sose bunyóztam még, de muszáj volt megkockáztatni, hátha találok valami használható fegyvert. Vats-al agyoncsaptam egy ütéssel sunnyogva, haverjának már kellett 2-3. Templomban egy csőpisztolyt találtam, skúló nélkül, hahaha...
    Tovább masíroztam a városba, jön egy ghoul. Másfele nem nagyon volt út, az előzőeket is kiütöttem, nosza!
    Nyekk, egy ütés! Persze meglátta a haverja, az is nyekk! És mondani se kell, jó sokan voltak barátok. Amíg az alultáplált srácok jöttek, nem is volt gond, de aztán megérkezett egy püffedt ragya is, annak egy ütés kb 10% ha volt, jól jött a 4 crit dolog. Fele élete le is ment, mikor is beköszönt az evőcimborája. Szerencse hogy volt ez a kritnél bénítás skill, így egyszerre csak egyet kellett kezelni. Vatsból nagyon fogyott a nafta, egyiket sikerült kiütni. Másik már nem lett volna gond 1v1 be, de ugye megint jön a de, és 3 vézna rohant le hátulról... Egy szál telepesrongyom nem sok ütést fogott fel, így a 4. menetben, KO-val győztek.