SaGa#8621
Tudom, hogy lehet belőle mesterlövész puskát csinálni, az alapja már meg is van, távcső, csőhosszabbítás, stb… Csak a .308-as lőszer nagyon kevés. Arra elég volt, hogy a Corvega külső részén mászkáló raidereket a magasban vezetett autópályákról le tudtam szedegetni veszélytelenül. Azóta viszont sehol sem találtam, csak egy-két darabot. A Horizon mod erősen csökkenti a található lőszerek mennyiségét, alacsony szinten pláne. A megfelelő perkkel gyanítom már több lesz, de addig el kell jutni és számtalan fontosabb perk van, amire áldozni kell. A vadász, a túlélő, az orvos, ezek az elsődlegesek, ebben a sorrendben, ha Horizont használ valaki. Különben éhen vagy szomjan halsz.
A halcsomagolót (Mahkra fishpacking) már írták hol van. Tele van synthekkel, meg alumíniummal, azért érdemes oda menni, de fel kell készülni, komoly verekedés kitakarítani. Annak idején, amikor először játszottam az alapjátékkal, már jártam benne, csak sokkal magasabb szinten, így nem számítottam rá, hogy sima lőfegyverekkel gyakorlatilag esélytelen kilőni egy halálfejes kiborgot, közvetlen közelről alig tíz százalékot vett le egy telitalálat bármelyik fegyverrel. A villanyos ütőkéjének két találat voltam. Nem könnyű odajutni, előtte egy alfa deathclaw, meg egy falka raider is kóricál, ha nem figyelsz, már azok kinyírnak. Arra, hogy bent komoly balhé várható, már az is figyelmeztet, hogy rengeteg raider hulla hever mindenfelé az épület körül meg rajta, akik bent vannak, elintézték őket simán.