Tehát azt mondod, ha mondjuk a Zomija Outpst melletti kisteherautonal levo 2 agyut hatulrol kozelitem meg, akkor nem tudnak megtámadni?
Mondjuk azok bevásárló kosárban is vannak :)
Majd keresek egyet és becserkészem.
Most olyant vettem észre, hogy:
Sanctuaryban van egy adótornyom. Oda jött 9 settler. 3-at átpakoltam máshová, akik nem dolgoztak semmit.
Nem látom, hogy jönnének újak helyettük, akiket szétszórhatok a meghódított outpostokra.
Most azt csinálom, hogy minden outpostra lerakok egy ágyat, odaküldök egy provisionert, és annyi.
Így össze lesznek kötve a települések, és legalább le tudom rakni a szemetet bárhol, ami bárhol elérhető.
Max szétverik a vízcsapot :)
Van olyan mód ami kierjeszti a workshopot a többi településre úgy, hogy ne csak a junk legyen közös, hanem minden más is?
Olyant találtam, hogy egy ládát kell lerakni, és ami abban van, az minden ugyanolyan ládikában másik településen megvan. Ez kéne csak workshopban.
A PA-s settlert még mindig nem sikerült észhez térítenem. Hiába rendelem ágyhoz, őrhelyhez, kapáláshoz, csak áll mint egy ...
Provisionernek sem alkalmas...átküldeni sem tudom. Ki fogom küldeni a település szélére, és lenukeolom.