-
Kroki105 #8556 Beléptünk a következő fázisba, mikor a kari finomhangolódni kezd a pusztasághoz. A fénylő baromságot elengedtem, nem tudom megcsinálni, a világoszöld meg ugye akkor volt fénylő, mikor a fehér fekete. Néztem a fénylő ghoul textúráját, de az már nekem magas, hogy átrakjam a kariéra. Kicsit sok utánajárás kell, míg meg tudnám csinálni (ha megtudnám), nem biztos hogy megéri a rászánt idő, így besötétedett inkább. Plusz még az is macera lenne, hogy ne minden női kari világítson.
Egyszer talán valaki megoldja. Hmm.. így legalább opció lett a lopakodás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A nagyobb baj, hogy a BoS-t indító cucc, mégse működik. Prydwen -ünk van Commonwealth setétlő egén, de mintha a bödönfejek lekésték volna a csatlakozást. Sehol senki tőlük. Tegnap este úgy éreztem felfedezem a bázisukat, meglessük a prédát a lakhelyén. Felszerelkezve két sniperrel, egy .38as a sok töltény miatt, és egy .50-es a benga genyáknak. Természetesen Ada, az újdönsült pajti segítségével. A lopakodás, mint lehetőség, nevetve (inkább hisztérikusan hahotázva) rohant el az éjszakába. Ada úgy csörtet a protektronlábaival, mint egy defektes gőzmozdony, még nem tudom átszerelni anyaghiány miatt. Node tanknak kiváló, ezt bizonyította is, miután félúton a reptér felé belavírozott egy rablótanya közepébe. Paff- paff, osztogatta a lézernyalábokat erre is, arra is. Az túlzás hogy ő volt a halálosztó, de az erőnléte, és páncélzata még Sir Lancelot-ra is nagy hatást gyakorolt volna.
Tíz felől zúdult rá a banditák vendégszeretete, de neki ez olyan volt, mint eresznek a nyári zápor. Azért kicsit parázni kezdtem, ha a bádogember bekrepál, nincs javító bizgentyű nálam, amivel helyrepofozzam. Csak egy elröppenő gondolat volt, amit nagy zajjal kísért egy golyó a puskámból. A legközelebbi gané agyának darabjai talán még most se értek földet. Jó kis figyelemfelkeltés volt, majd a fél csapat engem érzett nagyobb veszélyforrásnak azon nyomban. Az a fél csapat meg azon nyomban megfeleződött két villámgyors fejlövés után. Mániákus VATS használóként jónak láttam, visszabújni a házfal mögé, kicsit kifújjuk magunkat (ja nem, csak azért hogy feljebb menjen az a tetves csík). Az egyik piromán majom rájött, hogy a molotov mennyire jó buli. Usgyi, még egy fedezékkel odébb! Mi más volt az, egy évek óta lerobbant tragacs? Pár golyó után már lángolt, még visszább szorultam. Baszki, Ada, tarts ki! Elértem a ház másik végét, a rablók futva közeledtek. Csík a maxon, de nem volt rá szükség. A tragacs fültépő robajjal repült ezer darabra, néhány alkatrésze átszerelődött az üldözőkbe. Rohantam vissza Adáért, a két, falon szétkenődött idiótára még csak pillantást se pazaroltam. A hős gőzgépem még állta a sarat, kicsit leamortizálva, de lankadatlanul villantak a vörös fénycsóvák a karjából. A maradék két fajankót agyonlőttem, mire Ada csak annyit reagált: "Az ellenállás hasztalan!" Na igen, nyomás tovább! Előbb persze kis guberálás, lőszerből sose elég. Ezt megtapasztaltam a következő összetűzésnél. A szupermutik nem cicóznak! Aztán a ghoulok a reptéren...
De ezt már nem részletezem, mert az az érzésem hogy kicsit sok vagyok.