Alexzel#8492
A fegyverek szerintem a választott 'foglakozáshoz' jól vannak kialakítva, legalábbis amit kipróbáltam, de én max 5-sö karaktert indítottam, hogy az előtörténethez kiosszak kapcsolódó pontokat.
Vadász esetén pl. egy combat knife, short hunting rifle (hosszú csővel) és egy tűrhető távcsöves pipe rifle volt. Felderítő esetén egyszer meg adott egy majdnem teljesen felszerelt (Gun Nut 3-as modokkal) combat rifle-t, 145 lőszerrel (sok felszerelést opciót kiválasztva, elvégre 5ös szintű volt). A fegyver/vért típusa úgy nézem konstans de a rajta lévő modok változhatnak ha ugyanazokkal az opciókkal új karaktert indítasz.
Az indulási pontoknál szerintem az első párat érdemes választani, a leírásban benne is van hogy a helyszinek nehézség szerint vannak sorbarakva.
Nem tud valaki olyan - játékegyensúlyt nem felborító - mod-ot, aminek hatására a kereskedőknél lehet fegyver/vért modokat venni (fejlettebbeket persze ritkábban és drágán), vagy esetleg egy olyat, hogy van 1-2 NPC akinél lehet a fegyvert/vértet upgradelni pénzért, de az alapanyagokat nekem kell vinni? Vadászként induló karakterrel játszok és szerintem a Science nem igazán illene a karakterhez. Utoljára szerkesztette: Alexzel, 2018.01.22. 19:25:06