• SaGa
    Grafikával kapcsolatos kérdésem lenne: Amikor megyek a terepen (főleg városban látszik), velem együtt mozog egy szép nagy kör, olyan fél háztömbnyi, amin belül látványosan kirajzolja az árnyékokat a program, azon kívül nem. De a körön belül is váltogat, hol van árnyék egy házfalon, hol nincs, pedig nem megyek, csak egy helyben elfordulok közben. Anno, amikor kijött a program és pár hetet vacakoltam vele, találtam rá valami gyógyírt, de most hiába túrom a netet, csak a performancia növelés felé mutató javaslatokat találok, amik épp hogy előhozzák ezt az effektet, vagy azt, hogy kapcsoljam ki az árnyékokat. Igaz, ettől megszűnik a jelenség, de hogy néz már ki. A korábbi, gyengébb videokártyámmal is meg lehetett valahogy oldani, hogy voltak is árnyékok és ez a velem együtt mozgó karika is eltűnt valahogy. Van valami tippje esetleg valakinek?
    A procim core i5, valódi négymagos, 16GB RAM, 4GB VRAM-os RX460.
    Az ugridtoload-ot feltoltam 11-re (vele a puffereket is), az Shadow distance–okat 20000-re, de ettől se lett jobb. A shadowlod-dal kicsit bajban vagyok, mert van egy olyan vélemény, miszerint a 96-os érték már nagyon nagy, az alap 48, de van olyan is, hogy ez rég volt így most már az 1024 a csúcs, és az afölötti értéket ignorálja a program, de ezt is bárhova állítgatom, ott van a „napernyő”…