SaGa#8410
Az all settlements extendeddel azt tapasztaltam, hogy valóban kiterjeszti a lebontható, beépíthető területet, de sokszor már az eredeti határvonalon szól, hogy kiléptél az építési területről és öt másodperc múlva kidob a workshop módból. A Bigger settlemenst esetében ilyen nem volt, de mindkettő össze tud akadni más „scrapper” modokkal, nagyon figyelni kell a betöltési sorrendekre. Van, hogy olyat se tudsz elbontani, amit egyébként igen. Pl Sanctuaryban a két fémhordót a vegyész munkapad közelében.
A Creazy Earl’s Scrapyard arra jó, hogy erősen megnöveli az egyes lebontható cuccokból kinyerhető anyagokat, nagyjából mint az Immersive scrapping.
Tegnap sikerült lebontanom a Red Rocket épületet egy mellényúlással (Scrap everything+Horizon). Mivel túl sok órát kellett volna visszalépni az utolsó mentésig, inkább lebontottam mindent és építettem a helyére egy lakókocsi parkot a Horizon Architect almodjával. Az egészben az az aranyos, hogy ha arra nézek Concorde temploma felől, most is az égnek szökő rakéta látszik a távoli képen…