• Alexzel
    Sziasztok!
    Egyszer játszottam a játékot mikor ismerkedtem vele, de most egy főleg felfedezős/settlerment építős végigjátszást csinálnék (Very Hard-on, Survival-t talán később), és ezért érdekelne, hogy esetleg érdemes-e lassítani az xp szerzést, mivel eddig nekem úgy tűnik, hogy elég gyorsan lehet szintet lépni a játékban, és nem tudom később mennyire lennék 'god' karakter, ami azt hiszem elég unalmassát tenné a játékot (tudom hogy van nem egy 100+os karakter, és a korábbi Falloutokban a magas szintű karakterekkel elég könnyű volt később).
    A Start Me Up - Alternate Start and Dialogue Overhaul-val inditanék egy lehetőleg szerepjátékosabb beállítottságúl karaktert. Ebben a mod-ban ki lehet választani a 'Gifted' trait-et, ami minden SPECIAL-hoz 2-t ad induláskor viszont fele annyi xp-t lehet kapni a játékban. Ezért ugyan induláskor 'úgy tűnik' mintha a karakter 14 szinten keresztül csak a SPECIAL-okra adott volna pontot, de mikor a karakterrel elérjük a 31-es szintet akkor ez a kezdeti plusz kiegyenlítődik, mivel ehhez 44-es szintnek megfelelő xp kell, aztán a különbség egyre nő (50-es szinthez 71-es szintnek megfelelő xp kell, 75-ös szinthez 106-nak megfelelő).