• Kroki105
    Szent Szar!!! A kérdésem költőinek volt szánva, de most okosabb lettem Nem is hallottam ilyen játékokról előtte.

Érdekes szituációba keveredtem. Slug felé caplattam nyugatról, mikor odaértem ahhoz a kaminroncshoz, ahol egy assaultron, meg egy mr gutsy őrködik. Nem vagyok elég táp egy ilyen összetűzéshez, inkább kerülök. Nem messze egy mutitanya, ők észrevettek és lőttek is gondolkodás nélkül. Visszalőttem, mutánscommander szúnyogcsípésként értelmezte a lövést, ha 1 mm-t moccant a hp-ja, már sokat mondok. A robotok jöttek segíteni a mutánsoknak a lövöldözésre, én futottam mint a nyúl, egy idő után visszafordultam megnézni mi van. Semmi mozgás, semmi lövöldözés, aztán a semmiből lőtt az assaultron, természetesen végem. Quickload. A vicces hogy tényleg láthatatlan volt, vagy csak bugzott. Újra nekifutok, sztori ugyanez, csak ügyesebb voltam, a robotok a mutánsokat támadták helyettem. Biztos távolból meglestem a csatát, jól elvolt a főmuti a robottal. Gondoltam segítek neki, a láthatatlan robot ellen nem szívesen párbajoznék újra. VATS-al elég macera volt befogni, csak pillanatokra vált láthatóvá, de legyőztük. A muti meg is köszönte a segítséget, szerencsére az ajándék lövedékek nem voltak pontosak. Szégyen volt a futás, de hasznos. Egy bokorból ki, mi tárul a szemem elé? Két deathclaw csépeli egymást. Nem vettek észre, elbújtam egy másik roncsautó mögé. Mutibátya befut, két halálkarom egymást hagyva nekiugrott. A kocsi mögül figyeltem volna, gondoltam megint besegítek a zöld szarházinak, na nem szeretetből, csak hát utána két halálkarommal kellett volna harcolni. Mielőtt lőttem volna hallom a légyzúgást a hátam mögül. Hát ilyen nincs, még valaki? Nagy örömömre négyen voltak, az egyik lehetett a tábornok a csillagával. Ha nincs kutyuli, valószínű ismét töltöképernyőcsodálat következik. Végeztünk velük, a csillagos légy egy duplalövésű pisztolyt hagyott rám. Mielőtt rácsodálkoztam volna eme briliáns párosításra, eszembe jutottak a halálkarmok meg a haverom. Csatazaj semmi, kikukkantottam a kocsi mögül, de vége volt a harcnak. Vártam volna a győztest, de nem volt ott, csak két széttépett halálkaromdög. Azt hiszem egy ideig még elkerülöm azt a mutánstanyát.