Kroki105#8321
Ért valaki a modoláshoz (jobban mint én)? Elég kezdő vagyok a témában, de kitaláltam hogy átrakok egy hajat egy skyrim modból (kezdésnek, ha sikerül, mást is). Leírás alapján egész jó lett, bár azért eltelt két hét mire texturát is tudtam kapcsolni hozzá. Viszont most megakadtam, és nagy valószínűséggel 2 hét múlva se lesz belőle siker, bár nem adom fel :D. A forma, alak, fejre helyezés, textúra már ok, a fizikával van gond. Nem akarja az igazságot, hosszú haj ugye, így elég ostobán hat alap fizika nélkül pl fejforgatásnál. Guggolást nem nézem, ott szinte senki se tudott maradandót alkotni. Angol ugye nem az erősségem, de azt írják hogy 3d modellező progi nélkül is lehet (amihez ugyancsak nem konyítok). Body slide outfit studio-ban van egy lehetőség, hogy lemásoljam egy hasonló haj fizikáját, és rátegyem a skyrimből konvertáltra. Na ez az ami nem akart sikerülni. Ha esetleg valaki tudna segíteni, megköszönném.
És csak saját használatra lesz, mielőtt valaki kitalálja hogy ellopom vagy ilyesmi.