• Kroki105
    Van valami mod, amivel átrakható a legendás tulajdonság, rég használtam, és akkor se sikerült átrakni, csak újat adni valamiért. Én úgy csináltam, hogy amit találtam statot, azt hoztam létre újként, mintha átpakoltam volna a legendás statot. Különösen idegesítő mikor találsz egy vascsövet valami fasza tulajdonsággal, és hát kb a hajadra kenheted.
    Amióta több follower is jön velem, azóta nem izgat a legendary cucc. Hancock, Cait meg a kutyu nem viccelnek Be lehet állítani, hogy végtelen lőszerük legyen, ok, ez ordas csalás, de enélkül képtelenség automata fegyvert adni a társaknak, mert agyatlanul lőnek, nem csak célpontra, az isten lőszere nem lenne elég nekik. Az meg kész röhej volt ahogy alap shotgunnal puffogtattak a szomszéd háztetőre :D .

Egy p90-es automatán (modos fegyó amit épp használnak), nagy fegyverskillel már nem nagyon igényel legendát.(lehet állítani rajta sebzés %-ot is ha túl erősnek hatna) Egyszer esett egy ilyen legendary, +plazma sebzéssel, utána nem volt gond a nukleáris hulladék kacattal.