• Kroki105
    Naja, vannak tisztább pillanataim is, igyekszem akkor ide írni. :DD

Nem megy ez az új játék nekem, nem a survivorral van baj (főleg hogy kaja, pia már van dögivel), egyszerűen a 74es karim már annyi mindent elért, hogy akárhányszor újat kezdek, mindig nála kötök ki. Azt találtam ki, hogy a strandos ghoultanyát fogom kicsit modernizálni, már egy karaván útnak is indult hogy felvegyem a hálózatba. Szedek le majd egy modot, hogy a vízpartig kitolódjon a határa a telepnek. Azt hiszem a környék irigykedni fog zombifalvára. Valószínű a kastélyom nagyságát nem éri el, de vannak ötleteim. Meg ugye védelem se árt majd, mert az acéltesók nem valószínű hogy puszipajtások lesznek ezután. Megépítem az éttermet is ide, medvehusi dögivel.:D

Vicces volt párszor: karácsonykor ingyen volt elérhető az assassin's creed kalózos része. Ugye mi se kellett több, hát próbáljuk ki, még sose játszottam egyel se. Pár napig toltam, egész jó, tetszett. Aztán ugye a minap visszatértem Commonwealth-be, és állandóan fel akartam mászni mindenhova szegény Nora-val :D Mondjuk érdekes, mert a kalózos játékban oda is fel lehetett mászni, ahova nem lehet, itt meg egy rakás helyre nem lehet, pedig mégis lehetne.