-
Story-Eva
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szemeim álmosan nyíltak, nyakam fáj. Éreztem a helyét a tegnapi Boatfly fullánkjának a helyét a jobb oldalamon. Az a dög majdnem megölt, még szerencse, hogy Dogmeat velem volt, és egy határozott ugrással lekapta. A fullánkot kihúztam, nem ment mélyre, a húsát pedig eltettem, jó lesz megsütni. Valami fertőzést azért elkaphattam, mert elég kába vagyok és enyhe hányingerrel küzdök. Lassan felülök, látom a szemközti falon a régi USA zászlót. A régi időkre emlékeztet. Szomorú mivé lett a világ, de ez van. Éhes vagyok. Megsütöm a tegnapi Boatfly húsát. Kevéske. Kell valami rendes húst szereznem. Abernathy-éknál láttam az áramoszlopnál Radstageket, meg kellene nézni őket. Kilépek Red Rocket védelméből, még egy utolsó ellenőrzés a lövegeken, és indulás. Lucy Abernathy szólt, hogy minden leszedett dinnyéért 3 kupakot ad. Irány a hátsó kert, aratás. Jól jön az a pár kupak. Utánna irány a Wicked Shipping gyár. Régen részben innen szereztük be a dolgokat, hátha maradt valami felhasználható. Pár radiokatív hordó mellett 3 Boatfly repked. Azok a szemét dögök mindenhol ottvannak. Mellette egy kis kuckó. Csendben oda osontam és találtam pár használható dolgot. van egy matrac is, itt megpihenek, miután leszedtem azokat a bogarakat. Nem kell mégegy fullánk. Irány a gyár. Egy protectron, és mellette egy terminál, még jól jöhet. Előbb viszont felderítem a környéket, nehogy meglepjenek hekkelés közben. Dogmeat jelez, valaki épp mászik ki egy lerobbant teherautó alól. Egy Ghoul! A fenébe. Fedezékbe bújok, de már késő, észrevett. 2 fejlövés, és vége, huh, menjünk beljebb. Minden csendes. Miután átkutattam a raktárokat, sok kacat gyűlt össze, pár fegyver, de ami említésre méltó, az a Grognak, the Barbarian 4.-ik száma. Tanulságos. Terminál meghekkelve, protektron kiengedve, átprogramozva. Csoda hogy az akksija ennyi ideig bírja. Jó lett volna előbb, besegíthetett volna, de nem vállalhattam a kockázatot, hogy meglepjenek programozás közben. Még mindig éhes vagyok. Van 2 újabb Bloatfly húsom, a harmadikat széttépte a kutya, semmi használható nem maradt belőle. Sovány, de irány Abernathy farm sütögetni. Egyenlőre elég lesz. Láttam még egy kunyhót kicsit lejjebb, arra is el kell néznem. De előbb az összeszedett cuccokkal visszatérek Red Rocketbe szétbontani őket, meg pihenni egyet. veszélyes és fárasztó volt a mai nap. Kezdek lázasodni, nem jó ez így. Egy antibiotikumom van, de nem akarom elpazarolni, még várok.
Meglátjuk mit hoz a holnap...