• coolpet
    Na ez egy erdekes kor volt.
    Abernatiektol mennek Sunshine Tiding fele, kozte egy domb. Latom, hogy synth-ek futkaroznak a tetejen (VATS piros), gondoltam nemkene nekikmenni, kerultem. A hidon at Sunshine fele, a hid vegen levo akadalyon 3 raider, de VATS zoldnek mutatta oket. Gondoltam odasetalok fegyvertelenul, hatha. Hat nem, 1 meterre elottuk elokaptak a puskat es lottek.

Rendben, masodik nekifutas Red Rockettol. Abernatieknal dinnye leszed, bevalt lovera, majd futas tovabb. Synth-ek helyett most egy Yao Guai lakta a domb tetejet, mondom medvekutya ide vagy oda, velem van rex, nagy baj nem lehet. Hat kb 60 golyo ment a medvebe, mind talalt, tobbsege fejbe, de kimult es en is tuleltem. Rexi kapta a Stimpackot. Domb tetejen halott emberkek, cuccuk ugyse kell, hat loot. Dombtetorol besasoltam a hidat, 1 emberke uldogelt a tetejen. Na mondom Raiderkem, most kapsz. VATS-tol messze volt, de nem akartam megint en lenni a masodik a tuzharcban. Ez tulelo mod, nincs ment(s)eg. Sniper pipe rifle elokap, 2 loves, feje elszall. Odamegyek rohogve hozza, hat nem egy settlert oltem le... Anyam... Na mindegy, Futas Sunshineba, ghoulok kiirt, majd megvan a Wasteland Issue #9 Jeah!

Egyebkent melyik a jobb fegyver snipera? A hunting riflebol atalakitott sniper vagy a pipe riflebol kialakitott sniper?
    Modot ugy tudok leszedni valamirol, ha rateszek arra a slotra egy masikat akar alapot?

Ja es BUEK :)