• coolpet
    Sziasztok!

Újból nekiálltam immáron Season Pass-al, és most figyelni fogok a részletekre, párbeszédekre.
    Egy csomó kérdésem van amit nem találok a Wikin, vagy számomra nem egyértelmű.

Szóval a Water purifier:
    Ha termel mondjuk (naponta?) 10 egység vizet, és van pl 10 settlerem, akkor jó vagyok?
    Ha építek még egyet, akkor 20 lesz a (napi?) termelésem, a felesleg pedig a workbench-be megy?
    Napi 20 víztermeléssel és 10 settlerrel Wiki alapján 7 plusz termelődik, és ott megáll a további víztisztítás, amennyiben nincs egyéb iható cucc a workbenchben?
    Mi van akkor ha kiveszem az összes pluszt, de ugye többlet termelésem van?

A másik dolog a kertészkedés:
    Van bármi jelentősége, hogy mit termesztek, vagy a kaja az kaja, mármint azon kívül, hogy a levesekhez speckó alapanyag kell?
    Van olyan építőelem, amin lehet növényt termeszteni? Mintha láttam volna valamelyik Youtube videón, hogy standot építettek neki.

Most nem lesznek modern fegyverek, csak amit a játék kínál.
    Mi az amivel érdemes kezdeni mint sneak lövész?

Más: Ha infectionom van, azt csak az antibiotilum gyógyítja amit nem is tudok előállítani?
    Ha addiction lesz a drogoktól(Jet, stimpack, Buffout...) azt mivel lehet gyógyítani?

Egy csomószor volt insomnia-m pedig igyekeztem este 8-10 körül ágyba kerülni, és reggel 7-ig aludni.
    Nem tudom számít e a délutáni mentegetés 1 órával.

Köszi!