-
Andule #8125 A Nuka World-ot en elegge ruhelltem az elejetol a vegeig es ugye kiszallni se lehet belole feluton. (legalabbis az is meger egy kulon miset mire el lehet hagyni a helyszint)
Roviden: folyamatosan olyan erzesem volt h indokolatlanul szivatni akarnak az egesszel, a helyszinekkel es ellenfelekkel egyetemben.
Atvergodtem a Gauntleten majd kb hatmillioszor kozoltem Gage-el, h hova helyezze fel es mit csinaljon pontosan a raider haverjaival miutan nem akartam az addigi munkamat szembekopni, aztan amikor vegkepp eluntam a dolgot gondoltam csendben, sebeszi pontossaggal likvidalom a vezetoket remelve h akkor szetszeled az egesz csurhe. (ha mar a quest desc-ben konkretan ez szerepelt) Persze miutan sikeresen haromszor fejbelottem sneakbol az elsot MINDENKI ramfordult es elkezdodott a jatekban tapasztalt legelcseszettebb harcom. 140 szint alatt kb 40 stimpak-et hasznaltam el, ennek a felet a NW-ben, dontoen ebben a massziv hirigben. A Pack-es csavokhoz ugy tudtam csak az eletbenmaradas remenyevel belepni h pscyhojet, buffstats, medx es ami tap csak nalam volt benyomva, bekoszones a raketavetovel majd granatokkal es ezutan egy sarokbol loni mindenre ami mozog es szorni a nukagranatokat tovabb. Mire vegeztem az osszes raiderrel a mesterlovezhez maradt kb 100 skulo, a shotihoz egy kicsivel kevesebb de hala egy ido utan a plasmaval hatekonyabb tudtam lenni, roketta es grenade absz zeron. Lvl 10 korul voltam utoljara ennyire megcsappanva.
Es a gond ott volt h mindez nem volt elvezetes mert az egesz nem a taktikazasrol szolt hanem csak arrol h gyorsabban lojjem a fejeseket mint hogy nekik eselyt adjak arra h becelozzanak. A nerd rage kb 5-6szor huzott ki a szorult helyzetbol es adott idot h toljak egy stimpaket, fegyvert valtsak netan masik fedezekbe rohanjak.
Szoval szerepjatek Beth modra A verzio - fordulj szembe azzal amit eddig csinaltal, B verzio - olj le mindenkit! fuck yeah!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha valaha tolok egy harmadik vegigjatszast akkor tuti kiprobalom a "lablosdit" mert amit olvastam rola akar meg meg is tetszhet (egy raider + BoS wt-ba meg be is ferhet sztem) de ettol meg nem fog valtozni a tobbi helyszin ott es azok a reszek sem voltak egy cseppet sem szimpatikusabbak. Hala a jo egnek a Far Harbour kieg boven karpotolt mert annak a helynek varazsa van.
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.12.25. 20:09:45