• Donmeta
    Saint Sean's Special! Megajándékoztam magam egy ilyen tömör gyönyörrel. Hát speciel ez nekem eddigi best. Valamilyen gránátcsomag része és 40mm es gránátok valóak bele de sajnos se merchantnál bár még csak 2 db nál voltam. :) se gyártani nem tudok. De az új modomat felhúztam médiumra, biztos azért ilyen bika mert egyébb spawn addonok is fent vannak, de ez.... Van a játék elején biztos mindenki ismeri azt a helyet ahol feljössz a felszínre attól jobbra /Sanctuary fele állsz/van egy villanyoszlop alatt tanyázó fosztogató banda. Azt kell mondjam révbe értem. Kb 30-40 en vannak a villanyoszlop alatt 3 fajta kutya. Szóóval így survivoron elég kemény brigád a játék elején. Na azokat megközelítettem stealthbe pont van jobbra tőlük egy kellemes kis sziklapárkány és elnyomtam egy ilyen 40 mm-es csodát egy db gránát végzett majdnem annyi emberrel na jó mondjuk fele, mintha Idiot Savantot kapnál egy komoly feladatra. kb 15-20 alaphangon jet elővettemm egy lézerpisztolyt és letisztítottam a többit persze ahogy eldobtam a gránátot menüből magamra pakoltam a szokásos dolgokat med-x nuka scherry kvantum pszicho szuri 2. Rég volt ilyen hosszan tartó és izgalmas harcom. tényleg le a kalappal az előtt aki elkészítette ezt a scriptes modot. Majdnem minden fajta ellenség mennyiségét lehet komolyan szabályozni majf még ki kell tapasztalnom finomhangolni de Nekem eddig ez a best of mod Ha mondjuk elnyomod a legmagasabb arányt az állatokra nem lesz gondod a kajálással és sütögetéssel az biztos mert szafarivá változtatja a gémet. minden q betü egy szarvas meg 30 as bandákban állnak a kutyák.Sanctuarytól albertyig van kb 20 radszarvas. Persze ezt mérsékelni fogom csak kipróbáltam.

A lényeg PLZ ha valki ismeri, főleg a belvaló töltényhez való hozzájutást (40 mm gránát) nagyon megköszönném bár természetesen utánanézek... Csak ha valaki kivülről fújja Saint Sean's Special. Jó játékot!