• Andule
    Tegnap befejeztem a MM-el a fokuldit ... haaat elegge csalodas volt az elso, Institute-os vegigjatszas utan.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az oke h a kari 138on mar tul tapos volt h barmi komolyabb kart tegyen bennem sima alap felszerelesben de a sztori elegge eroltetettnek erzett evvel a Sturges mindent kitalal par visszafejtett vacakbol majd be tp-zunk es mindenkinek kampo.
    Tap ide vagy oda azert cinknek erzem h volt kvazi egy helyszin ahol jott 2 courser meg 6-8 synth egyszerre amugy meg par vacak torony es 3-4 synth max.
    Elegge agyaggalamb loveszet jellege volt az egesznek. :/ Volt egy pont amikor atvaltottam melee-re de ugy se lett nehezebb. (Tobbek kozott mivel sztem az inst fegyverek szanalmasan alulteljesitenek)
    Hianyerzetem volt (es tobbek kozott ezert orulok az elso vegigjatszasomnak) h nem derult ki mi tortent vegul Shaun-nal.
    En ugye ott ugrottam ki mikor a teton kell beszelgetni vele. Akkor kerdeztem tole h abba belegondolt-e h lehet h nem akarok az inst vezetoje lenni amibol vegul kihozta h akkor orihari es elteleportalt mint egy durcas kisgyerek. (Vhogy ketlem h ez szandekos volt az iro reszerol de ez a viselkedes kifejezetten tetszett, faszan moge tudtam kepzelni amint hiaba a gyerek az oregebb meg h kvazi csalad nelkul nott fel es lett sikeres de amikor az elso konfliktusa van mamival akkor egy hisztis ot eveskent viselkedik.) Viszont ez megkivanta volna h a vegen meg talalkozzunk. A kibaszott kisshaun-t ugy otthagytam felrobbanni mint a huzat.
    Fasznak se kell fake gyerek.
    Es ennyi.
    Pedig ez kurvara lehetett volna tobb.
    Pl ha mar joba maradtam a RR-al akkor lehetett volna egybefuzni a synth szabaditassal amit amugy se ertettem miert kotelezoen ugy kell csinalni es punktum. Azert buktam mert kihagyhatatlan volt h beszeljek Shaun-nal az meg vezetett a kirugashoz, ld fentebb. Ennek siman lehetett volna egy olyan befejezese h a roham soran segitenek nekunk es egyben kimenekulnek, kvazi osszehozva a RR-t a MM-el. Es meg lehetne sorolni a kihagyott ziccereket.
    Pl azt se ertem h mivel a BoS kuldiket most az elsot leszamitva ignoraltam, ergo a Priwden-re se jutottam fel, igy nem is vesztem ossze a BoS-al, meg ugy se h onszorgalombol kitakaritottam a repteret. Pedig hat a BoS emlekeim szerint (elso wth) pont azert kerul szembe a neppel mert a kajaellatasat rekviralassal gondolja megoldani.
    Ezt nem lett volna kunszt ket vedd meg ezt a telepulest koze beiktatni sztem.
    Igy aztan a leghajo is az egen maradt most. Bosszanto mert a MM szemszogebol igazi pocsok gyulekezete a BoS, mig feloluk nezve valoban csak egy wannabe katonai szervezet a MM. (Ami szent igaz h a telepulesek vedelme es az agyuk nelkul igazi loser banda, sztem egy vertit le nem tudnanak szedni maguktol pedig az aztan papirbol van)

Szoval most megyek vissza FH-ba, befejezni ami meg maradt.