• Donmeta
    Nem azért, hogy fényezzem magam de nagyon jól belőttem most a játékot. Gyönyörű és annyi ellenfél van mint a tenger. Első missziós épületben van vagy 15 raider az eddigi 5 helyett. 3 szor haltam na ezt szeretem amikor van kihívás... 180 moddom van perpill de lesz az 200 is. Ami nagyon nem tetszik, hogy a fű áttör a padlón. Nem tudom így pld. a regrowt overhollal ki nyomja? Nincs erre valami trükk? Mert true grassel meg grasslandsel együtt az már tényleg valósághű ugye mint a természetben, ott is össze vissza nő a fű meg az aljnövényzet nincs olyan mint pld grasslands. Iszonyat jó modok jönnek ki... meg vannak is.... Ez, hogy meg lehet rakni a polcokat, meg konyhafelszerelés 600 féle bútor etc. zseniális. Az alapjáték survivor magasabb szinten nekem nagyon nem tetszett. Futkozol össze vissza abban az üres pusztában zéró ellenfél jó esetben ha odaértél belenyomsz egy lövést valamelyik npcbe aztán megköszönik a paréjok. Hú dejó!! Úgy volna értelme a betámadésnak Survivorba ha kivételesen amit megtámadtak oda tudsz portolni. Különben csak futkozol össze vissza. Amúgy maximálisan teleport ellenes vagyok. így is sok a töltés- Nekem már csak az a mod hiányzik ahol mindenkinek több életet tudsz adni.