• SaGa
    Köszönöm, a modot próbáltam tegnap, de nem oldotta meg a problémát. Nem azt, ami kitörli a cc–s ba2-ket, hanem azt, ami a főmenübe túr bele.
    cc-vel kezdődő ba2 van több is, esl egy sem. Texturák és modellek. Benne voltak a steames csomagban, nem én tettem fel őket.
    Mainmenu.swf nincs.

A Creation club IP-jét tiltani jó ötletnek tűnik, csak ki kell deríteni, mekkora felhős szerverfarm van mögötte és mindet blokkolni kell.

Reakció azért nem volt, mert egyelőre élvezem a VPN-es kapcsolatot. Megjegyzem, az egyik USA szervernél ugyanúgy kivágott és a steamen is volt keleti parti versenyző, aki így járt.

Mióta VPN-ezek, legalább nyolc-kilenc alkalommal indítottam újra ma a játékot, ezzel elfogyasztottam a 10 gigás VPN keretből 22 megát a szolgáltató szerint, azaz úgy tűnik még a legkisebb ingyenes csomaggal (500 mega per hó) is megoldható a dolog különösebb visszafogottság nélkül, ha az ember akkor kapcsol csak vpn-re, amikor falloutozni akar és minden netet használó programot lelő, nehogy a háttérben felzabálják a kvótát.

Donmeta: ha sok ellenfelet akarsz, tedd fel a War on Commonwealth modot, pár napja írtam, hogy felraktam, az lett az eredménye, hogy már a 111-esből is alig tudtam előjönni, elkapott egy glowing one és két haverja. Másodikra nem jöttek, de Sanctuary körül több csapat is tanyázott. Supermutánsok, robotok, legyek. Alig tudtam átosonni közöttük, elsőre nem is sikerült észrevétlenül, a szupermutánsok utánam jöttek, sokat kellett futni, mire leszakadtam róluk. Ha felrakod mellé a Search and destroy modot is, sokkal messzebbről kiszúrnak. Meg van mégegy, ami az akciórádiuszukat duplázza, illetve utánad jönnek pl az épületekbe is, ha menekülsz előlük. No combat boundaries.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2017.12.16. 21:50:44