• Donmeta
    A hozzászólásokból azt veszem le, hogy szolgáltató. Vidanetnél vagyok. Saga Neked dinamikus az ip-d? Nem tudja véletlenül valaki, hogy az AVG tűzfalon hol van ilyen opció? Mert őszintén megmondom nagyon nem érzem magam biztonságban kikapcsolt unlimited tűzfallal. filmezz.euzni sajnos szoktam. Igaz a filmet nem ott nézem, (garantált támadás) hanem csak azt nézem mit töltsek bayről.
    Szóval bevéd ez az alap tűzfal megvéd a filmezz.eu vírusoktól? Az AVG dobálta kifele a támadásokat.

Szerintem akinek nincs ilyen problémája az örüljön neki mert eléggé kihat a vérnyomásra. :) Sajnos nagyon is létező dolog.. Vettem miatta egy G.O.T.Y. Akinek kell az acc privizzen olcsón adom. Láttam még itt egy hete morfondírozott valaki, hogy megvegye ne vegye. Itt az alkalom 9 rugóért odaadom amúgy 12-13
    sőt még 8 ért is.

Survivoron alap kezdés, hogy építesz egy kutat, megtöltöd az üvegegeidet. Utána mutánysütés villanyoszlopok bedarálása Majd le a partra és építhetsz 4 db működő víztisztítót. Most azongondolkodok, hogylebontom sanctuaryt és homemakeres épületek húzok fel. Hülyeség? Időigényes az bitzos...