• Donmeta
    Volna 1 igen nagy kérdésem. Ugye tegnap megvetem s G.O.T.Y kiadást 12 pénzért. Na most innentől ez teljesen feleslegessé vált. Nem is az érdekel visszaveszik vagy sem. 12k nem nagyon karcol meg hála Istennek. De ugye regisztráltam a cd keyt. Azt most nézem ezek a gyökerek lehagyták a Season passot meg a high texturest se tudom letölteni. Úgyhogy visszamentem a másik accomra. Játék ugye telepítve különbség a season pass meg a texture elvileg. Úgyhogy megelégedve tapasztaltam, hogy nem kell új gamet raknom savest töltögete csak magának. Ilyenkor mi van? Hogy tudom disaktiválni :) most csak ez jutott eszembe. :) a cd keyt? Mert elvileg 3 napon belül vagyok és nekem mindent visszacserélnek csak menjek már. Még a legerősebb idegzetű embereket is egy perc alatt kikészítem és mély depresszióba taszítom.
    Így történt meg, hogy a dekathlonba 2 éves használat után egy szakadt lánc miatt kaptam egy vadiúj Amikor én vettem még csak 132k volt ez már 156. Sokkal jobb mindenféle újítással rockriderről beszélünk amúgy. Mondtam nekik, hogy a barátnőm francia tanár és ez még csak a jéghegy csúcsa volt. A slusszpoén, hogy ott áll az egész személyzet fülig érő vigyorral, hogy végre megyek el. Kénytelen voltam mondani nekik, hogy annyira elégedett vagyok, hogy ezentúl mindent itt vásárlok. :)) Látni kellett volna az arcukat.. :) Meg sokminden ilyesmi A hírhedt aquának 2 hónap használat után adtam le egy z906ot helyette kaptam egy újat. Mert az elsőkből is szólt a hátsó. Meg se nézték. Szóval bocs az off ért. Holnap ezt visszaviszem viszont annyirta nem vagyok becstelen, szerintem berakok a cd alá egy papírt. Esetleg valakinek egy vadiúj G.O.T.Y. ? A telómon átváltoztatod a jelszót ha akarod.