-
ancsi22 #7827 Így is sokat segítettél! Köszönöm! Nap végére megtaláltam a kedvenc modomat. Meséltem, hogy scrappelés közben lebontottam a sanctuary roadból néhány részt aztán az egészet. Igen ám, csak, hogy mindent lehet építeni majdnem. UTAT azt nem tudom, hogy miért nem. Ha csak nem találtam kérlek javítsatok ki. Viszont találtam egy ilyet, hogy New Sanctuary! Fergeteges számomra. Hibátlan csillog villog nem érdekel, hogy nem illik oda egy atomkatasztrófa után. :)) A lényeg, hogy az épületek hibátlanok és konganak az ürességtől! Már most imádom eltervezni, hogy fogom berendezni bevédeni átalakítani etc. Nekem ez az igazi játék... Lehet kicsit szelid vagyok de ez van. Lvl 5 ig ki se jövök onnan.
Mondjuk bevallom volt egy kis kalandom. Mert meg akartam nézni, hogy lehet e kapni desert eaglet így lvl 4 en. :) Nyugtassatok meg, hogy később igen illetve másnál... Közben belénk kötöttek a kutyák, 2 db fosztogató. Nagy nehezen lenyomtam őket és hát volt nuka kolám jetem Úgyhogy bepróbáltam a ghoul házat kicsit feljebb a hirdetőtáblás csajról beszélünk bocs talán Ellie. Beszereztem egy survival quicksave modot úgyhogy nagy nehezen meglett. Negyedikre talán. Aztán az üzletet betámadó két banditára használtam el egy jetet. Vettem a nénitől egy gépkarabéjt hozzá 96 töltényt úgyhogy haza is mentem és most berendezem az otthonomat. :) Utána pedig indulhat a nagy játék! Imádom! :) Amúgy elég bika gépem van. Az én ízlésem az a season 4 Coniferses fákkal megtüzdelve és true grass. Az úgy überszép. Persze minden vivid fent van csak nem egybe amit mondtál hanem külön. Egybe ugyanaz? Vivid water volt nekem csak giccs azt lecseréltem clear waterra meg kékre így sokkal szebb szerintem... Viszont. :(((( A true grasst ezekkel együtt már az én gépem se bírja. 3840 es felbontásról beszélünk. Az csodaszép.... Szóval inkább leszedtem a True grasst minthogy visszavegyek a felbontásból. így épp elmegy a vividekkel. Lassításnak ott van még a Fallout texture overhall. All weapons hd. Wasteland creature redown. Ezek közül leszedhetek valamit, hogy gyorsabb legyen? Amúgy 137 centis tv-n tolom, mire használja az ember az uhdt ha nem erre. Élmény a köbön-Ezért érdekel a kinézet. Amúgy strix 1070 8g meg skylake 4.5 re húzva van benne. Kicsit jobb mint azt a pár uhd filmet megnézni amit kiadtak. Szóval én kihasználom a tvmet mondhatni. True grass ért nagy kár... Mit tudnék levenni, hogy az is elmenjen? Egyben kevesebbet zabál a vivid? Amúgy én az Ms abomationt ajánlom!! Meg a more legendary loot is jó szerintem nagyon. Hihetetlen mik vannak benne. Cowboy sapka ami field resistet generál boss alsóruha autóstimpakkal stb.. Ja és ha ez nem volna elég dobálja a legendary power armorokat is.... Akkor légysz ha valaki tudja mondja már el, hogy tudnék megőrizni UHD-t legszebben. Sajnos a stabil 60 fpst csak a seasons vivid Conierses fákkal telerakva telerakva fenyő ugye nincs a seasonsba én raktam bele... Ha ezt a true grasst még bele tudnám rakni az Istenkirály volna, bár gondolom így se sajnáltok. :)