-
ancsi22 #7820 Azonnal rávetem magam. :) Köszi! Más szerintetek hasznos modot is ajánlhatnátok hátha nincs meg. Az tettszik ebben, hogy nem a Bethesda csinálja a játékot hanem a playerek Viszont ova intek mindenkit egy modtól, nem kaptam miatta xpt építéskor. Mire kinyomoztam.... A legnagyobb baj, hogy nem ugrik be. Pedig nagyon cool dolgot csinált. Berakott a homeland elé még1 ikont egész pontosan az élet perk ikont és nagyon jó dolgok voltak benne. Nem tudja valaki, hogy tudnám felrakni úgy, hogy ne csináljon ilyen csúfságot? Majd megkeresem a konkrét nevet csak egyből deletet kapott mivel nem volt egyszerű megtalálni a kis bűnöst. :) Amúgy azt veszem észre, hogy eszméletlen sok pénzt lehet csinálni vízzel... Van ami ennél is hatékonyabb.
Aki tudja miért nem jelenik meg a fű csak első installnál másodiknál etc már nem, Grasslands nevezetű népszerű modban legyen kedves segíteni! Most már nem is azért mert kell, elég elfogadható grafikát toltam fel a confiers real grass seasons stb összekombinálásával Van fenyő is mert amúgy a sima seasonsba nem lenne ugye meg sok apróság. Elégedett vagyok.-csak szimplán kíváncsi vagyok! Sok embernek van ilyen problémája ráadásul mint említettem. Sajnos bevallom az angol tudásom kissé faragatlan amin gőzerővel DOLGOZOM!! :) Neten elcsevegek valakivel de messze sok kívánnivalót hagy maga után... Aki kíváncsi erre a grafra amúgy én azt csináltam, hogy feltoltam season 4 et úgy ahogy van a többiből meg vegyesen bemásolgattam dolgokat. Mert ugye az alap ősz ott kicsit szegényes. Viszont a kukorica színe... :) Ugy azt állítja a készítő, hogy mod managerrel kell évszakot váltani ami elég gagyi de mégis érdekel. Nos feltettem de sajnos semmi változás a felugró escape menüben. :( ha jól értelmezem ott kéne lennie. Ennek oka? Előre is köszönöm ha valaki megszán. Valami profi úriember. :)
További kérdésem ami így hirtelen eszembe jut és elnézést, hogy csak kérdezek ígérem akinek tudok segítek ha jobban belejövök.. Érdemes szerintetek a településeket teljesen vagy részben körülkeríteni? diot savanttal nem rossz kezdés konkord helyett úgy gondolom. Plusz szeretem ha az érkező társaságot már egy kész settlement várja,