• Kroki105
    Fasza lett, én is csináltam egy hasonlót sim settlementsel, majd megkeresem a mentést és lefotózom. A tied jobban tetszik, nincs úgy összezsúfolva, mint ahogy én csináltam.

A váras kép is jobb lett volna árnyékkal, majd megnézem egy fotó erejéig. A várba is akartam sim settlement boltokat rakni, de úgy vettem észre, ha nincs lakóház, nem építik a boltot se. Kénytelen voltam magam felhúzni meg berendezni a szutykos boltokat. Még doki, meg még asszem armoros nincs.
    Akarok majd a várpincébe, elég nagy lett, ketreceket építeni. Ilyen állatkert szerűen, elzárt térben, felül nézőtérrel. Összeeresztem a deathclawt a raiderekkel
    Csak az a kérdés, hogy hogyan lehet "újratölteni" a ketrecet. Mert ugye elsőre sikerült befogni amit akartam, ki is engedtem, de másodikat már nem fog be valamiért, akárhányat is alszok. Mi a titka az új fogolynak?

Amúgy agyon van lézerágyúzva, nem kell ide semmilyen holotape, szarrálő mindent ami, aki betéved Valamiért egy rakás zombi rohamozta meg a területet. Tényleg bazi sokan voltak, sztem egy rosszul eltávolított mod maradványból maradhattak, mert xp se járt értük. Plusz egy felturbózott gauspuskával kibírtak 2 fejlövést, mint valami zombiterminatorok... Mondjuk az ágyúk leszarták, addig zakatoltak, míg meg nem döglött mind.