-
ancsi22 #7808 Sziasztok! :) Felraktam a játékot és hát... A lényeg, hogy kb. 3 napja a modokkal ügyködöm. Hiába érdekel a játék ez eszméletlen. Olyan mintha külön játék volna. 105 db. modot sikerült is felraknom ami nem tudom, hogy kevés vagy sok. :) Lényeg, hogy grafika elképesztő de valahogy kicsit sötét Nekem. Nem találok olyan beállítást hogy gamma vagy light. Ti tudtok valamit? Gondolom valamelyik mod a 100 közül. Például a grasslands modot csak egyszer volt hajlandó feltenni úgy, hogy a fű is látsszon .. Egyrészt erre keresek megoldást ha valaki tud segítsen plz. Külföldi oldalakon meg a youtubon láttam, hogy ez a probléma majdnem mindenkinél fent áll. Helyette megelégedtem azzal, hogy feltettem a 4 seasont. (a mod manager játékon belül szintén nem müxik) örülnék ha tudnám miért az insertet is hiába nyomkodom a place anywhere addon ugye azt mondja. Legnagyobb illetve legzavaróbb problémám pedig az, hogy lassan mászik be építő modba. Erre nincs valami megoldás? Ne kelljen sokáig nyomni a V -t?
A scrap everithinggel meg néha olyanokat bontok le amit nemigen kéne. Viszont most az a tervem, hogy addig nem hagyom el menedékdombot amíg le nem bontom a házakat és fel nem húzok 1 új várost. Úgy is legnehezebb modot állítottam nem sietek sehova. :) Viszont van egy olyan érzésem, hogy a lots more enemy 50% annyi legendary ellenfél megtorpanásra késztet majd. :) Azért jó ha level 5 ig ki se dugom az orromat. :) Ha valaki megpróbálna válaszolni a kérdéseimre, megmondaná, hogy kell belőni a scrappet, hogy házakat szemetet igen de utakat azért ne bontson.
Amúgy szerintem a grafikát elég jól megoldottam. Feltoltam a 4 évszakot meg a real grass meg valamit ami fűcsomókat ad plusz bemásoltam a fákat a Confiersből, hogy legyen fenyő, persze manuálisan. Jó így is variállni. Igaz most kicsit sok a fa de Nekem kell a fenyő. Évszakváltást jó volna megoldani a true stormba se tetszik, hogy pip boyból kell intézni... Üdv!