11630
  • ancsi22
    Ehh bemásoltam párat. Erre nyomok egy vissza gombot véletlen az egéren majd ha lesz erőm.. :) Vivid weathers 13 fegyver 18 visual and graphics mind turbozza kegyetlen szép. Grassland hiányzik ugye.. Arra még mindig várom a megoldást ha van és a miértet ha nincs. :) 17 environment 15 fegyver 17 visual gamplay effect and changes 13 crafting home... audio lila lézer hangja robbanás brutálisan sok elite és elite drop. Szerintem Istenkirály így a játék és semmi nem akad. Építeni meg tul képpen mindent tudsz MINDENT csak a fantáziád szab határt... Szerintem jó így draf 2 szer szebb az biztos és elfut 3ezres felbontásban lazán gyönyörű a vanillához képest. Víz átlátszó enyhén fodrozódik. Mert ha berakod a vcivid watert az egy giccs. De ha raksz mellé még víz modokat nagyon über lesz.
  • Kroki105
    Nekem is volt vagy 100+ mod, de aztán lecsökkentettem, mert játszani is kellett valahogy. Gép nem örült neki.
    Én is sokszor mellé scrappeltem, párszor bánta a betonút Sanctuaryban, mígnem fölkúrta az agyam, és legyalultam az egészet a francba. Scrapall...
    Csillagfény vendéglőnél is így csináltam, és építettem egy várat, csakhogy motiváljon a városépítésnél:

Árnyékhiány miatt nem olyan pöpec a kép, de a mérete azért így is látszik. Ebbe még a BoS-nak is beletörne a bicskája. :D
    Ok, csaltam kicsit, mert ennyi alapanyagot a büdös életben nem guberálnék össze, de nem dőlök a kardomba miatta. Pár szintet kaptam mialatt felépült, meg nem is ma kezdem építeni. Nem uncsi, mert közbe lehet ugye gyilkolászni
    Az építőmódba a sok építő mod miatt lép be lassabban.
  • Although
    Nem ennyire egyszerű, mert egyedileg kalkulálja a véletlenszerű ütközeteket. Pl. volt egy ahol egy védelmi pozíciót védet a BoS egy lv41-es commanderrel nem PA-s egység volt de jól épített fedezék mögött. Ami alapból ott volt az úton nem messze a helytől ahol a egy settler segítséget kér a mole ratsok ellen. nem tűnt kemény diónak mert a kísérő devils raidereket elég gyorsan leszedtem egy assaultron devil volt még de azzal végeztek a BoS gyerekek. Oké kemény tűzharc volt. De a meglepetés egy sose látott bazalikus protecton jelentette. Ada rámozdul mondom míg leköti addig lekapcsolom mert túl erős fegyverzet páncél jellemezte. Két BoS már elesett csak a commander élt. Nem értem oda Ada is kiesett rámfordult és ennyi volt a történet. :) Jól van ez összerakva.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.11.26. 21:02:35
  • Grifid71
    Szerintem nem kicsit túltoltad a mod-ok mennyiségét.
  • ancsi22
    Sziasztok! :) Felraktam a játékot és hát... A lényeg, hogy kb. 3 napja a modokkal ügyködöm. Hiába érdekel a játék ez eszméletlen. Olyan mintha külön játék volna. 105 db. modot sikerült is felraknom ami nem tudom, hogy kevés vagy sok. :) Lényeg, hogy grafika elképesztő de valahogy kicsit sötét Nekem. Nem találok olyan beállítást hogy gamma vagy light. Ti tudtok valamit? Gondolom valamelyik mod a 100 közül. Például a grasslands modot csak egyszer volt hajlandó feltenni úgy, hogy a fű is látsszon .. Egyrészt erre keresek megoldást ha valaki tud segítsen plz. Külföldi oldalakon meg a youtubon láttam, hogy ez a probléma majdnem mindenkinél fent áll. Helyette megelégedtem azzal, hogy feltettem a 4 seasont. (a mod manager játékon belül szintén nem müxik) örülnék ha tudnám miért az insertet is hiába nyomkodom a place anywhere addon ugye azt mondja. Legnagyobb illetve legzavaróbb problémám pedig az, hogy lassan mászik be építő modba. Erre nincs valami megoldás? Ne kelljen sokáig nyomni a V -t?
    A scrap everithinggel meg néha olyanokat bontok le amit nemigen kéne. Viszont most az a tervem, hogy addig nem hagyom el menedékdombot amíg le nem bontom a házakat és fel nem húzok 1 új várost. Úgy is legnehezebb modot állítottam nem sietek sehova. :) Viszont van egy olyan érzésem, hogy a lots more enemy 50% annyi legendary ellenfél megtorpanásra késztet majd. :) Azért jó ha level 5 ig ki se dugom az orromat. :) Ha valaki megpróbálna válaszolni a kérdéseimre, megmondaná, hogy kell belőni a scrappet, hogy házakat szemetet igen de utakat azért ne bontson.

Amúgy szerintem a grafikát elég jól megoldottam. Feltoltam a 4 évszakot meg a real grass meg valamit ami fűcsomókat ad plusz bemásoltam a fákat a Confiersből, hogy legyen fenyő, persze manuálisan. Jó így is variállni. Igaz most kicsit sok a fa de Nekem kell a fenyő. Évszakváltást jó volna megoldani a true stormba se tetszik, hogy pip boyból kell intézni... Üdv!
  • Kroki105
    Az én esetemben csak egy páncélos faszi maradt, nem volt már vele senki. Egy madárból dobták le őket egy szupermuti tanyát kifüstölni. A mutánsok túlerőben voltak, de BoS győzelem lett. Egy-két headshottal besegítettem, de ahelyett hogy köszönetet mondott volna, csak "takarodj civil" hagyta el a száját. Gyökér...
  • Kroki105
    Azért lesd meg nincs e a nexuson frissebb verzió az adott modból, mert ahogy néztem, legtöbbje onnan van.
  • aemus
    Fallout 4 - Egy másik Mod oldal

Innen nagyobb méretű Mod-ok is letölthetőek.
  • Although
    Igen az gáz, főleg mivel mindig vannak mellettük páncél nélküliek is akik gyorsan mögéd kerülnek ha baj van :) Most néztem végig egy rajtaütést nem egy nem semmi supermutans master próbált hidegre tenni egy knight-commandert meg társait páncél nélkül is durvák voltak ahogy sétáltak a robbanó autók között. Pedig a felfejlesztett puskámat meg sem érezték a mesterek :D Kurva jó volt ahogy ordítoztak gyűlölettel telve, meg a kutyáik is rárobbantak a 3-4 light BoS-ra. Kicsit besegítettem de olyan furcsa volt így nerfelt perk rendszerrel nézni a forgatagot. Életszerű volt.
  • Grifid71
    Kicsit tesztelgettem, és sajnos baromságot mondtam. So-sorry. Rosszul emlékeztem, a telepesek nem használják fel a core-t a PA-ban. Akkor szállnak ki többnyire amikor már teljesen tönkretették és lehet javítani az egészet vagy amikor épp olyan a kedvük. Néha harc után is benne maradt a paraszt néha meg nem. A core-t pedig szeretik magukkal vinni.
    Erre nagyon jók a majdnem lemerült 1-2 százalékos core-ok. Eladni úgy sem érdemes őket.
    Utoljára szerkesztette: Grifid71, 2017.11.24. 20:06:52
  • Kroki105
    Köszi szépen, megvolt elsőre is. Coolpet mögélopózásos lopása miatt nosztalgiáztam csak :D
  • Andule
    oke, pontositok: minden peon-nal (aka settler) ugyanugy kellene mukodnie mint ahogy a tarsakkal. emlekeim szerint

nyilvan random BoS-os arcok bemurciznak ha lopni akarsz toluk es lebuksz.
  • Kroki105
    Na igen, próbáltam anno egy acéltesón, de az csak azt hajtogatta hogy húzz innen civil. A sikertelen kísérletek után meg ketté lőtt a gatlingjjével.
  • coolpet
    Ki kell lopni a core-t belole. mogelopozol es steal :) Sajat embernel meg konyebben mukodik.
  • Andule
    sztem is mukodik mindenkivel ugyanugy mint a kovetokkel, Talk majd get out of here stalker opcio ... vagy vmi hasonlo
  • Malachit
    A setlereket ki lehet parancsolni a páncélból. Mármint nekem FH-ban működött, mikor az egyik jó munkás ember egyből beleugrott abba kiszállás után, amit épp hazavittem. Időm se volt kivenni a core-t belőle. Már pattant is bele...
  • Kroki105
    Anyira azért nincs szükségem a keretre, úgy bazi drága. Főleg hogy már megvan a 8. is. Rájöttem, ha kilövöm a magot, kiszáll a tulaj az armorból. Persze elég macera szemből hátbalőni valakit, de szerencsére Danse-re támadt először.
    Közben meggyógyult Ada is, csináltam tovább a küldijét nélküle, s mikor vele kellett beszélni, fölugrott a join szöveg, így a végső csatára már jött velem. Meg is utáltam rendesen, ha nem kattoltam rá közben 50szer, akkor egyszer se.
  • Andule
    Emlekiem szerint a core nem merul ha nem te hasznalod, keretet meg tudsz venni ... talan Goodneighbor-ben.
  • Kroki105
    Ja, hogy náluk is merül? Mert ugye a töltények settlernél nem fogynak el ha van egy teljes tár. Úgy már nem poén ha fogyasztják. 4-5 armorom van, 2-3at oda adtam volna szívesen, de így nem kapnak semmit.
    Egyszer pórul jártam a bennehagyással. Red Rocketet építgettem, már bazi sokat változott az eredihez képest, mikor jött a kijelző hogy veszély. Gyorsan fedezékbe, keresem hogy ki-mi-hol, és jön is a lépcső aljából a lövés. Egy powerarmoros bandita próbálta kilyuggatni a seggem, persze megöltem, armor keret odaveszett, de visszatölteni nem volt szívem, elég sokat építhettem volna újra.

köszi szépen
  • Grifid71
    Meg szerte-szét hagyják amikor lemerül a core. Meg se találod többet az esetek többségében.
  • SaGa
    Ha benne hagyod a fusion core-t, felveszik, akkor is, ha nem akarod, aztán nem tudod kirugdalni belőle csak úgy, ha kilopod a core-t. Legalábbis korábban így működött.
  • Kroki105
    Ad victoriam az valami brutál tápolja a BoS-t. Egy Sentry-t kicsinált lazán egy repülőből kidobott BoS harcos. Robotokat gyűlölöm, azok ellen inkább lapulok, és várom hogy elsétáljanak, főleg a sentry miatt. Ada quest nélkül meg gondolom a nyakamon maradnak az őrjárataik.
    Most találtam egy modot nexuson, elég új, a minutemaneket öltözteti be sokkal vagányabban, hogy sebzésileg változik e, azt még nem tapasztaltam. Remélem, mert a BoS ellen kelleni fognak, bár szerintem azokat senki se tudja megállítani az Ad victoriammal. Az biztos hogy izgalmas csaták elé nézek.
    Tényleg, Power armorról egy kérdés. Hogy szerzem meg keretestől azt, ami az ellenségen van? Mert ugye csak az alkatrészek leszedhetőek a hulllákról, de egyszer emlékszem hogy el tudtam vinni az egészet. Hogy hogyan került ki belőle a gazdája, azt nem tudom.
    Esetleg olyat lehet valahogy, hogy a polgárőrömet bezavarjam egy PA-ba? Mert még nem sikerült elérnem hogy felvegyék, lehet rosszul csinálom. Van már vagy 6 armor a "halott Adás" mentésemben, nagyon pöpec lenne hogy armoros őrök állnának a kapuban.
  • Although
    Nem minden egyszerű. Ok perk nerf és stb. De így full patchelt gyárilag F4 ahol kell nehéz lett. Ha elképzelt karaktert nyomsz. Railroad főleg a mindegy. tales of commonwealth ad egy npct aki társ lehet de mikor ellene vagy akkor ellened harcol ő meg Glory együtt elég jó csapat. És persze a többiek is mint Deacon.
    Vagy ha beleszaladsz robot csapatba akik takarítanak. Vagy azért az Ad Victorian se volt rossz. Némelyik synth fejbe tudott lőni. Valahogy olyna lett így sok moddal mint régen. Árnyék persze az Obsidian játékok mások. De modern köntösbe full dlckel full patch és néhány jó mod ami nerfeli az elbaszott perk rendszert. Már elég jó. Komolyan élvezem. Lv42 is. Komolyan így jobb a harcrendszer mint a W3-nál ott sajna buta lett. És ez elkeserítő mert ehhez a nem rossz F4-hez képest is jobb. Nem véletlen verte meg ezt a gamet. De így ez élvezetesebb harc. Nem csak darálás. Remélem a Cyberpunk jobb lesz.

Utoljára szerkesztette: Although, 2017.11.21. 21:56:06
  • Kroki105
    Köszi szépen, de az nem segít sajna. Használom az unoff patchet.
    Kipróbáltam hogy leszedem, mentek, és újra felrakom, de akkor még a játékból is kidobott.
    Ada meg áll egy kukoricafarm közepén, és madárijesztőmódban szarik a világra Ha sztorit nézzük, végzetes meghibásodás történt az áramköreiben, de legalább a varjak ellen tökéletes lesz...
  • coolpet
    Nekem az nem megy fel mert kellenek hozza a kiegeszitok
  • PiszkosFred
    Kosz a tippet. Az eletben nem fogom oket hasznalni, de hat ingyen van, elfer :)
  • Grifid71
    Próbáld meg felrakni a mod opciókon belül található unoffcial patch-et, rengeteg bug-ot javít hátha segít neked is.
  • Grifid71
    Black Friday van a creation club-ban. Ingyen adják a Pip-boy onyx és a power armor onyx skint.
    Akinek kell most spejzoljon.
  • Kroki105
    Egy gratot megérdemelsz, én biztos "veri ízin" csontoztam volna ki a 20. halálom után :D

Úgy vettem észre a zombis karimnál kicsit túlmodoltam magam, csak a headshot, és a kutya tápolónak köszönhettem hogy haladok, mikor levettem őket, kb olyat sebeztem a modos raiderekbe, mintha a shotgun egy baráti hátbaveregetés lenne. Elég macera eltalálni az optimálist (a számomra). A legjobban az bánt, hogy az Ada bugos mentést, nem tudtam megjavítani sehogy, az a karim már kipucolta 70% commonwealthet. Szeretek újat kezdeni, de a franc egye meg, az már egy világlátott terminátor volt. Max hagyni fogom azt a dlc-t, és lejátszom egyszer másikkal...

• Although
    Végül sikerült. Próbáltam már használni a hacket csak lefejeztek vagy fatality by duelist. :) De végül bujkálva sikerült. Iszonyat kimerülten, negyed hp de megvan . :)
    Ötletes volt nem csak call of duty. A mechanist sok féle eszközzel rendelkezett. Jó volt hallgatni ahogy mondja mindegy mennyit ölsz meg :D
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.11.21. 17:42:43
  • Although
    Az ilyen mmo szerű lett vannak benne epic lények ha be van kapcsolva az ellenfél gyengéinek kijelzése akkor lehet látni túltolták a biciklit. Eszméletlen magas ellenállás értékeket kaptak. Mindig csekkold melyiknek mennyi az ellenállása abból ami nagyon magas, látni fogod kit kell elkerülni. Mind olyan ami csak ott él.
    Edit: Gulper meg az Anger de lehet a Beth már nerfelte őket, ahogy nézem már nem 300 köüli a lézer ellenállás.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.11.21. 14:38:28
  • Although
    Ott a mosoly jel azért :Đ Próbáltam reagálni az "Alapító"-ra :) Csak túl komoly lett. :)

De feladom mert nem tudok versenyezni veled :D
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.11.21. 14:32:34
  • Andule
    igeny sztem is lenne egy hazigazdara elkerulendo az ismetlodo szemelyeskedo, kotekedo kommenteket.
    A helyzet viszont az h rendszeresen idejaro es ertelmes kommenteket iro, segitokesz ember aki jo lenne a posztra az vagy te egyedul. :)
  • coolpet
    Apaaa kezdoodik. Megint :)
  • Kroki105
    "És az mikor 20x indítod és tudod belül érzed hiába mert megesznek reggelire na az az érzés amikor tudod nem szar szupermen skyrimbe vagy :)".
    Már megbocsáss, ez inkább mazochizmusnak tűnik, amivel nincs gond, élvezed a játékot, de nehogy már felródd hogy én nem szeretek szenvedni. Nerfeled a karaktered moddal, és örülsz hogy kínlódhatsz. Ejjhogy milyen pöpec ez a Beth!
    Far harbor még nálam nem játszott, nyelvi problémák miatt. Annyira nem megy az angol sajna, hogy élvezhető legyen. Kipróbáltam ugyan, de így hogy csak a felét értem, elveszti az értelmét. Meg ugye az ottani dögök széttéptek seperc alatt. :D
    A többihez meg linkelhetnél egy egyetemes fordítót, mert felszínes idiótaként, aki ráadásul gyógyszert is szed, nem teljesen világos amit írtál.

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2017.11.21. 00:12:49
  • Although
    Figyelj nem tudod milyen :D Valaki a Baldurs Gaten majd Dragon Agen nő fel végül nem marad semmi. Majd élvezi az FNV-t és a W2-t hidd el nagyon mert nem volt sima.

Eltelnek az évek onnan éri a meglepetés többször is ahonnan nem várja. Előbb a Far Harbour fejtörő. Meglepődik mert nem számít rá, Nem a felszínesség érdekli mint téged :) Majd most a sok easy küzdelem játék után már nem hiszi el lv42-ön van ellenfél igaz nerfelt perk rendszerrel. Épp a Vaják új könyvét olvasva ami a régen voltot idézi de megszokta könnyedén megy át high levelen a dolgokon és most a mechanics lv42-ön olyan meglepetés, szóhoz sem jut 20x kísérletből egy volt értékelhető a többin a szuper Adával is csak amiből assaultront csinált is csak bantha eledel. naa ez a lényeg nem a skyrim. Meg a kibaszott sárkánykák amik potyognak az égből mikor rájössz ebbe a szarban is oda kellett volna figyelj mint régen. Na ez a ritka és respekt a Bethenek mert túl az ad victorianon mikor már azt gondolod nem lesz meglepetés van.És az mikor 20x indítod és tudod belül érzed hiába mert megesznek reggelire na az az érzés amikor tudod nem szar szupermen skyrimbe vagy :)

Az érzés megfizethetetlen, minden másra a mastercard de ezt te a büdös életben nem fogod érteni ez a szomorú :)
  • Kroki105
    Bocsáss meg nekem Alapító , ismét elragadott a fantáziám. Mélységesen igazad van, ne legyünk telhetetlenek, és lássuk be!

Megvolt a kastélyfoglalás, az a büdös nagy dög reggelizi az atomot, 3at is benyelt míg beadta a kulcsot. Szerencsém volt, mert 4. atom már nem jött volna. :D Arról nem is beszélve hogy előtte végigrumbázott vagy 10 lekészített aknán. Úgy szerettem volna, hogy túléljék a minutemenek is, de azok bolondok, fedezékről még sose hallottak, így csúnya véget értek.

Prestonnal séta a radviharban. Szeretem hogy nincs rad sebzés, bár a kaja, és a vízivás fertőzését nem sikerült kiküszöbölni a moddernek, de amúgy 5öst kap tőlem.
    Elég idétlen lett a játékoskarit kinevezni minuteman tábornoknak. A tábornok rohangál minden csipcsup szarságért, az a hülye Preston meg kóringyál föl alá Sanctuaryban, és zavarászik ide-oda. Ha ő a főnök, én meg segítek (esetleg), az jobbnak hatott volna.
  • Although
    Más. Lehet a Mechanics kifog rajtam és lv42-n is véget ért a sztori. Nem tudok átvergődni ezen :D
  • Although
    Igen de ne legyünk telhetetlenek. Az alap jó ha lesz modder aki fejleszti akkor szuper. Lássuk be kb. 2-3x-os tartalom van benne a TES V. viszonyításában. Kb. ugyanannyi idő alatt.
  • Kroki105
    Mi bajod a pajtival? Pajti, mint játszópajtás, ami az oviban is van, és ott is lehet csaj simán! (kimagyaráztam) xDDD

A játékról szeretnék kérdezni, vannak a szinthek, ha megölök egyet, van benne egy szinth összetevő nevezetű dolog, ezeket érdemes gyűjteni, valamire jók lesznek? Már van jópár, ahogy nézem súlya sincs (very hardon), megszakadni nem fogok alatta.

Játszottam tegnap tovább a kis ghoulommal, van egyfajta feelingje. Kár hogy csak skin mod, az NPC-k reakciója sajna csak emberre vannak gyártva. Milyen lenne már ha be se engednének Gyémántvárosba, csak maszkban lehetne besurrani, mint Bobby? Vagy épp a Brotherhood támadna alapból? (nem azért mert fenyegetés vagyok, csak mert hobbiból) Próbálom őket ezentúl ellenségként kezelni. Első találkozás még "baráti" volt, elvégre együtt harcoltunk, de miután a nézeteiket közölték elmehetnek a búsba.
    Vasutasokhoz álltam be, velük még sose haverkodtam. Szinthbuzik, de ghoulokról nem esett szó, úgyhogy egyelőre segítek nekik.
    Amúgy alapjátékba is rakhattak volna játszható ghoul fajt, mittomén, megsérül a kriotartály, vagy nem tom. Kicsit más játékmenetet igényelne, de ha már survival, meg "senkik vagyunk" életérzés, ez még jobban dobna a dolgon.