Kroki105#7791
Ad victoriam az valami brutál tápolja a BoS-t. Egy Sentry-t kicsinált lazán egy repülőből kidobott BoS harcos. Robotokat gyűlölöm, azok ellen inkább lapulok, és várom hogy elsétáljanak, főleg a sentry miatt. Ada quest nélkül meg gondolom a nyakamon maradnak az őrjárataik.
Most találtam egy modot nexuson, elég új, a minutemaneket öltözteti be sokkal vagányabban, hogy sebzésileg változik e, azt még nem tapasztaltam. Remélem, mert a BoS ellen kelleni fognak, bár szerintem azokat senki se tudja megállítani az Ad victoriammal. Az biztos hogy izgalmas csaták elé nézek.
Tényleg, Power armorról egy kérdés. Hogy szerzem meg keretestől azt, ami az ellenségen van? Mert ugye csak az alkatrészek leszedhetőek a hulllákról, de egyszer emlékszem hogy el tudtam vinni az egészet. Hogy hogyan került ki belőle a gazdája, azt nem tudom.
Esetleg olyat lehet valahogy, hogy a polgárőrömet bezavarjam egy PA-ba? Mert még nem sikerült elérnem hogy felvegyék, lehet rosszul csinálom. Van már vagy 6 armor a "halott Adás" mentésemben, nagyon pöpec lenne hogy armoros őrök állnának a kapuban.