• Kroki105
    Mi bajod a pajtival? Pajti, mint játszópajtás, ami az oviban is van, és ott is lehet csaj simán! (kimagyaráztam) xDDD

A játékról szeretnék kérdezni, vannak a szinthek, ha megölök egyet, van benne egy szinth összetevő nevezetű dolog, ezeket érdemes gyűjteni, valamire jók lesznek? Már van jópár, ahogy nézem súlya sincs (very hardon), megszakadni nem fogok alatta.

Játszottam tegnap tovább a kis ghoulommal, van egyfajta feelingje. Kár hogy csak skin mod, az NPC-k reakciója sajna csak emberre vannak gyártva. Milyen lenne már ha be se engednének Gyémántvárosba, csak maszkban lehetne besurrani, mint Bobby? Vagy épp a Brotherhood támadna alapból? (nem azért mert fenyegetés vagyok, csak mert hobbiból) Próbálom őket ezentúl ellenségként kezelni. Első találkozás még "baráti" volt, elvégre együtt harcoltunk, de miután a nézeteiket közölték elmehetnek a búsba.
    Vasutasokhoz álltam be, velük még sose haverkodtam. Szinthbuzik, de ghoulokról nem esett szó, úgyhogy egyelőre segítek nekik.
    Amúgy alapjátékba is rakhattak volna játszható ghoul fajt, mittomén, megsérül a kriotartály, vagy nem tom. Kicsit más játékmenetet igényelne, de ha már survival, meg "senkik vagyunk" életérzés, ez még jobban dobna a dolgon.