• coolpet
    Hisztinv menjel alukalni. Ha 40 vagy akkor en inkabb befognam a billenytuzetedet a helyedben, mert elegge szomoru kepet festesz magadrol.

De hogy a jateknal is maradjunk: Elmentem kalandozni, eshat elegge gyorsan gyulik a hulladek, meg a fegyverek, amik miatt alig tudok mozogni is. Hogy is kell a workshopokat osszekotni? Kell hozza 6os karizma es lokal leader 1es szint?

Mas:
    Mar van 3 power armorom, abbol 2 hianyos.
    Viszont a Core-ok igen gyorsan merulnek, mire hazaerek egy diamond city-Sanctuary tavolsagbol, 30%-ot esik az energiaszint.
    Lehet tolteni az elhasznalodott coreokat, vagy lehet ujat gyartani? Nem mintha power armorban maszkalnek mindenhova...

Meg mas:
    Hazaertem Sanctuaryba, es alukaltam egyet. Kaposztat ettem paradicsommal es dinnyevel, mert mar minden allatot megettem a kornyekrol... radroachokat is...
    Ebredes utan ott ult a szobamban a minuteman Joska. Fenjott az elso elemelre es leult az asztalomhoz. iszogatott egy konzerves dobozbol, majd amikor odamentem, ezt mondta: Stay sharp, and get ready.
    Felallt, elokapta a fegyberet es elkezdett gugolva korbemaszkalni :D

Link
    Egyebkent hianyaim vannak dolgokbol. Azokra ra lehet allitani a feles embereket, hogy olyant keressenek?