• krisztinv
    Muszáj kötekedni? Ide gyorsan írok. Véletlenül sem akarok Veled összeveszni de ez gáz ez a stílus, hogy alig várod, hogy valaki hibázzon utána pedig ráveted magad. Igaz nincs diplomám de olyan szakmám van amihez borzasztó nagy tudás kell 40 éves vagyok úgyhogy tiszteljük már meg egymást légy szíves.
    Írtam egy csomó más dolgot arra miért nem reagálsz? Csak, hogy tudd te vagy a gáz nem én. Speciel én békés vagyok és szeretek segíteni az embereken. Azóta újraraktam és úgy néz ki ez a fegyver túl erős meg a kari. :( Ha ez így megy nehézség miatt fogok moddolni ezt a puskát meg kidobom. Ez így nem játék, hogy nyomkodom a q-t azt huzllik minden és semmi veszély. Esetleg valaki elmondaná nekem mikortól hányas leveltől nehezedik be igazán a játék? Attól félek már elhagytam. (lvl 50)... Ja és nem tudom mit csinálsz a való életben de valószínűleg egy nap többet teszek az emberekért mint te egy év alatt. Csak a tisztelet miatt. Szerintem nagyjából hibátlanul írtam normális nem kötekedő kommenteket. Itt ez a stílus? Hogy aki új árgus szemekkel nézzük mikor hibázik azt ha megtrörténik nekiálljátok csesztetni meg kiközösíteni? Büszkék lehettek magatokra.... Igazi jó Alap magyar hozzáállás. Azért írom az Alap magyart mert azért van az országban rengeteg normális ember. De ezekszerint nem a fallout 4 fórumba lelhető fel. Ez arra nem vonatkozik aki nem flamelt hanem segített. Ha továbbra is kapok segítséget megköszönöm bár jó sokszor nem kaptam pedig teljesen érdekes és érdemleges dolgokat kérdeztem.