11630
-
Van olyan script, ami nem jeleníti meg az adott user hsz-eit, de csak a HG tudja betenni... szerintem is szükség lenne rá. -
krisztinv #7731 Ennél jobban már csak azokat bírom akik ránézésre ítélnek el embereket. Azt közben lehet az atyaúristent látták..Közben pedig meg vannak győződve, hogy milyen okosak. Hidd el kisfiam amit én átéltem ahhoz te borzasztó kevés vagy. Ajjaj most meg felsőbbrendűségi komplexusom van... -
krisztinv #7730 Még a Nyírőbe fagyasztottam le egy egész termet a kórház igazgatóval az élen azzal a beszólásommal ami saját kútfőből fakad. Az egész világ elmebeteg csak akinek fáj elmegy orvoshoz. Aki ezt nem fogja fel nem figyelt a történelemórákon igazán. -
krisztinv #7729 Ahoz, hogy valakit megismerj több hónapig kell vele együtt élned te idióta. De még lehet, hogy úgy is megvezet. Én simán megvezetnélek az előző hozzászólásoddal bökted magad tökön... -
krisztinv #7728 Az állításaid tökéletesen alaptalanok én Veled szemben felvállaltam magam. Esetleg Pszichiáter vagy? Mert az meg a húgom. :)))) Kis fáradsággal utánanézhetsz. Egy orvosnál én jóval magasabb szinten vagyok te kis idióta az eszedbe se jut, hogy egész egyszerűen lusta voltam normálisan fogalmazni? Hoppá te is elestél? Remélem Pofára. Én nem személyeskedtem eddig. Ezt hozzátenném. Te kezdted.... -
Mi a retek?!? Újraindult a Mónika show? -
Grifid71 #7726 Az igazság az hogy te igen erős kisebbrendűségi komplexusban szenvedsz amit csak tetéz, hogy az írásaid alapján funkcionális analfabéta vagy, és már-már veszélyesen paranoid.
Amit pedig itt próbálsz emlegetni azt nevezik vpn-nek, de attól hogy majd te máshonnan regisztrálsz attól még ugyanaz maradsz.
Jobb lenne ha orvoshoz fordulnál a problémáiddal.
Részemről itt le is zártam a diskurzust veled, nem vívok szellemi párbajt fegyvertelennel. -
krisztinv #7725 Hát igen nehéz az embernek magába néznie mélyen..... Na léptem. Game könnyű Nekem sajnos. :( Biztos azért mert 2-es az iq-m -
krisztinv #7724 Na be is kapcsoltam ez a hozzászólás már Pesti szerverről megy amerikából meg újra regelek ha akarok... kb ennyi. -
krisztinv #7723 Sajnállak, hogy Neked az... -
krisztinv #7722 Mit mondtam! Moderátor ments meg. Észérv-zéró
Az én kis világom a jó és az igazság világa és nem érdekel ha bannolnak szerinted Nekem ez létszükséglet. :) VPN -
Although #7721 Figyelj! Próbálj meg lassítani. Írd fel egy papírra ha gondod van, és egy vagy kettő bejegyzésbe tedd be. Olyan ellenségképed van, hogy na. Mondom, úgy elég sokan rám szálltak időnként itt az sg forumon. De azt is lehet kezelni, ésszel kell és nem így. Jó leírtad jobb agyféltekés vagy, meg ellenálló gondolom, a rendszer az ellenség. Mégis lassíts egy kicsit.
Mondhatnám volt olyan is aki most rendszergazda és kipécézték én voltam az egyetlen szinte aki melléállt majd egy nap néztem, ahogy ő is a tömegbe van :) Megjegyzed és mész tovább. Figyelj amit csinálsz mindenkit magad ellen fordítasz bent vagy a kis valóságodba amit senki nem ért és ne is zúdítsd másokra!
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.11.18. 18:33:14 -
Sracok, lehet rejteni felhasznalo hozzaszolasait?
Nem akarom kommentalni, ami itt folyik. -
krisztinv #7719 https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/8917/?tab=1&navtag=https%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Ffallout4%2Fajax%2Fmoddescription%2F%3Fid%3D8917%26preview%3D&pUp=1
Meg is találtam mi kell nekem. Az a bajom, hogy első lövésre mintha ajánlott volna más modokat. Na ezt most nem találom. -
krisztinv #7718 Moderátor
Ments meg!
-
krisztinv #7717 Itt kiélheted a gonoszságodat persze csak addig amíg emberedre nem akadsz. Itt vagyok Hahó! -
krisztinv #7716 Ja most nézem csak az aláírásodat.... Dark side mi? Azt kívánom kerülj igazi Dark sidosok keze közé pld romák akik nem akarják abbahagyni a verésed. Na azok a Dark sidosok papa nem te akinek erre semmi esélye mert ha ki is jössz a szgép mellől jól megválogatod hova menj... és, hogy élőbe még véletlenül se legyél ennyire flegma. -
krisztinv #7715 Esetleg később ha hazaértek a haverjaid többen lesz esélyetek. Sajnos a rossz embnerek összetartanak ez tapasztalat. Az ember a csúnya embertelen dolgokat sose egymagába csinálja a pszichopatákat kivéve. -
krisztinv #7714 Van ám érzelmi meg stb intelligencia. Kezdünk fejlődni. Bevallom Jobb agyféltekés vagyok de nagyon. Ennek köszönhetően tudok például tetoválni kitűnően nem úgy mint amit mondjuk a Westendben láttam. Festegetek is és ha úgy tartjka kedvem, hogy eladok egy képet elviszik mint a cukrot a Vaterán. De nem foglalkozom ezzel mert magányos a tetkós geg meg ..... kb olyanok mint te. Ortopéd műszerész vagyok jelenleg és kisgyerekeknek segítek nap mint nap talpra állni. Meg olyan felnőtteknek akiknek nem jött be úgy az élet mint mondjuk Neked. Ja és tudod mi különbözteti meg az embert az állattól? hmm? Az alkotás! A festészet leginkább. Szóval most hasaltál mégegyet a tökéletesen érthető hozzászólásomtól szerintem fejezd be a flamet mert gyenge vagy. -
Grifid71 #7713 Király!
Csak így tovább!
Azért te vigyázz a piával mert esik 2 pontot az iq-d és bekerülsz a kis növény határozóba.
-
krisztinv #7712 Na jól van bocs mást nem akarok megsérteni visszaszívtam te viszont gondolkodj el, hogy kivételesen lehet benned a hiba... -
krisztinv #7711 Ezek szerint az Sg fórumozók az ország legokosabb embereiből tevődnek össze... haha -
krisztinv #7710 Tudom rossz elesni de ez van... -
krisztinv #7709 Ő majdnem mindennap a Danival (legjobb haverja) többek közt de most nem fogok itt azzal parádézni kit ismerek. Gyorsan játék közbe ideírtam az élményeimet így sikerült. Sajnálom, hogy a te ultra elit agyad ezt nem érti.... sörözik én is szoktam meg más "celebbel" is és mindenki tökéletesen ért. -
krisztinv #7708 A nővérem országos rádióba bemondó és ugyanígy ír... Mondom te vagy egy kritikus ultra gáz hozhatod a haverjaidat talán egy egész ország el tudta hallgatni a nővéremet akkor kevesen vagytok gyerekek. Csizinszky Éva ex Sláger sajnos politikai okok miatt most "csak" rock radio. Ja és készített riportot az irigy hónaljmiriggyel. Jól megértették egymást szóval ezt beszoptad kisgyerek. -
Grifid71 #7707 Ezek szerint már kicsi az esélye, hogy sörözzek egyet a magyartanároddal és megbeszéljük mit ronthatott el...
Ez itt egy fórum nem egy chat, egy ilyen magasan képzett sok tudást igénylő munkát végző ember bizonyára tudja mi a különbség.
Részemről a te irkálásaid nálam már a geg kategóriába tartoznak mert nagyon nehéz kihámozni belőle, hogy mit is szeretnél. KB a 8-ik10-dik után már nem is próbálom értelmezni azt a sok zagyva gondolatelemet amiket ide ömlesztesz. Már csak röhögök.
Most figyelj a szövegre is. Vélemény. -
krisztinv #7706 Bocs a sok hsz ért de ez fontos ami még eszembe jutott. A humor oltárán rengeteg embert áldoznak fel.... :) -
krisztinv #7705 Ha jól tippelek te meg 45-46. Hát... Öregem. Gratulálok. -
krisztinv #7704 Amúgy is aki hülye simogatni kéne, hogy gyere ülj le szépen. A rossz májú embereket meg ütni verni. Az én életfilozófiám ez. Nem vagyok Dark side tudom sokan azok.... -
krisztinv #7703 Muszáj kötekedni? Ide gyorsan írok. Véletlenül sem akarok Veled összeveszni de ez gáz ez a stílus, hogy alig várod, hogy valaki hibázzon utána pedig ráveted magad. Igaz nincs diplomám de olyan szakmám van amihez borzasztó nagy tudás kell 40 éves vagyok úgyhogy tiszteljük már meg egymást légy szíves.
Írtam egy csomó más dolgot arra miért nem reagálsz? Csak, hogy tudd te vagy a gáz nem én. Speciel én békés vagyok és szeretek segíteni az embereken. Azóta újraraktam és úgy néz ki ez a fegyver túl erős meg a kari. :( Ha ez így megy nehézség miatt fogok moddolni ezt a puskát meg kidobom. Ez így nem játék, hogy nyomkodom a q-t azt huzllik minden és semmi veszély. Esetleg valaki elmondaná nekem mikortól hányas leveltől nehezedik be igazán a játék? Attól félek már elhagytam. (lvl 50)... Ja és nem tudom mit csinálsz a való életben de valószínűleg egy nap többet teszek az emberekért mint te egy év alatt. Csak a tisztelet miatt. Szerintem nagyjából hibátlanul írtam normális nem kötekedő kommenteket. Itt ez a stílus? Hogy aki új árgus szemekkel nézzük mikor hibázik azt ha megtrörténik nekiálljátok csesztetni meg kiközösíteni? Büszkék lehettek magatokra.... Igazi jó Alap magyar hozzáállás. Azért írom az Alap magyart mert azért van az országban rengeteg normális ember. De ezekszerint nem a fallout 4 fórumba lelhető fel. Ez arra nem vonatkozik aki nem flamelt hanem segített. Ha továbbra is kapok segítséget megköszönöm bár jó sokszor nem kaptam pedig teljesen érdekes és érdemleges dolgokat kérdeztem. -
Grifid71 #7700
Azt ugye tudod, hogy mi a különbség Megabit és a Megabyte között?
Utoljára szerkesztette: Grifid71, 2017.11.18. 11:06:31 -
krisztinv #7699 Mind1 6 és fél Mbittel jön lefele azt én többet se magyarításhoz se semmihez hozzá sem érek. -
krisztinv #7698 Na mostmár biztos, hogy bugos vagy a fegyver vagy valami de én ujrarakom a programot amire rálövök egyből szétrobban. Ez volna a Survivor? Ne már! pár másodperces csatáim vannak folyamatosan. A robotommal azon versenyzunk ki irt gyorsabban Egy foszuforeszkáló csillagos zombi fél sorozat azt robban. -
aemus #7697 Köszönöm, remélem hamarosan ismét teljes pompájában elérhető lesz az oldal. :) -
krisztinv #7696 Sajnos mióta megvettem a spray n prayt van 1000 45 ös lőszerem. Az igaz, hogy nem hibázok bumm a fejbe. De létezik, hogy lassítás nélkül pár másodperc alatt eltürlök egy ötös groupot az emberek 3-4 fejlövés ami mint tudjuk ezzel a fegyverrel fél mp mireéirkok és a nagy robozok se bírják tovább 15-20 30 lövésnél. Biutos nem bugoltam be? Ez Nekem gyanusan gyenge 4 es fegyver fejlesztésem (automata) 2 a pusin (lehet az is fejleszti? van 4 es p armourom x-01. Ugye nincs olyan bug, hogy túlélőbe vagyok és gyengék az ellenfelek egyszerűen bekeményedtem. -
Majd elérhető lesz, remélem még a novemberi állapotfrissítés előtt helyrehozom (költözik a honlap) - csak jelenleg összeegyeztetési probléma merült fel.
A facebook-oldalon FB-oldala korábbi és az új változatokat is megtalálhatod/elkérheted addig is. -
aemus #7694 A www.fallouthun.hu honlap nem elérhető, honnan lehet majd a következő fordításokat letölteni ?
Utoljára szerkesztette: aemus, 2017.11.17. 21:18:44 -
krisztinv #7693 Illetve mondjuk csak 3 negyed ap után szabadna beengednie.... -
krisztinv #7692 Rájöttem az egyetlen igazán komoly probléma mi! Az, hogy még a survival harc se nehéz. Mivel azonnal ki lehet ugrani a cél modból és ez brutál nagy segítség enélkül elhullanék ezzel meg nincs grp amit le ne győzzek. q gyorsan kilép célkereszt lő meghal megint q ugye megtalálja a másik ellenfelet akiről normális esetben csak sejtésed lehetne merre jár elenged célzás halál megint q ha látod hogy életcsökkenés van drog odasprint annyi. Szerintem nem szabadna kiengednie abból a modból na az lenne az igazi nehezítés!! -
Although #7691 Visszalapozol vannak összeállítások az elmúlt pár oldalon
De survivalra amit mindenképp a smokable cigaretta. Mert az ment is egybe és akkor nem csak az ágyon tudsz menteni.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.11.17. 12:46:04