• krisztinv
    Azért van még pár komoly "valóság"... Csak, hogy a legkomolyabbat említsem Alien..... Természetesen a könyvekre és isolationra gondolok. Aztán Mass effect 3. 4 nem tudom milyen biztos ütős.... De 3 al nagyon kellemes órákat töltöttem.... Warcraft lehetne jó de egy trutyi.. maga az univerzum nem gyenge ha a játék az is... Starcraft... Lézerkardosok gyülekezete. :) Itt inkább a múlt boncolgatása tetszett nem ez a mostani. Nem is értem miért nem a komoly időkbe mennek bele. Miért az elmúlásba... Érthetetlen.. Aztán én elég komoly scifi rajongó vagyok ennek köszönhetően ismerem a Napok házát. Ami mindent visz... Csak, hogy egy lényt említsek. Volt orosz milliárdos aki túől kiszámíthatónak ítélte az emberi létet és tudatát egy ÖNFEJLESZTŐ robotba ültette ami terraformál fényéveket tágul ha kell több milliárd borotvaéles darabból áll..... Korbács.... Bocs csak érzékeltetni akartam, hogy azért az emberi fantázia sokkal komolyabb mint F4 bár most tényleg ez a best mint játék. Bár hangsúlyozom M. E. 4 et nem próbáltam. Dishonored 2 t igen és igen jó csak hát nem lehet összehasonlítanio. Bocs a sok offért. csak az emberi fantáziát próbálom isteníteni. :)