Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megpróbálom elküldeni majd visszavenni a csapatba.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Próbálj zónát váltani vagy elküldeni újra felvenni zónaváltással.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.13. 07:05:35
A társakat hogyan lehet gyógyítani? Mert nem akar futni az egyik harc óta csak sétál, pedig túlterhelve sincs.
Gondoltam törőt lehet a lába.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.12.12. 10:06:17
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.12.12. 10:03:36
Vagy kiléptetni ablakos módba és vissza (a CTRL+ENTERREL).
A vsync játékbeli kikapcsolását és a wincontrol panelben állított framerate beállítását is mondják.
link
Ami fura, és ezt a többieknek mondom, találtam olyat, hogy ha a társunknak adunk PA-t, és nem a saját fegyverét használtatjuk vele, akkor előfordulhat, hogy amikor rohan mögöttünk, földrengésszerű effektek, robajok hallhatóak (mint pl. amikor a Deathclaw üvölt).
Érdekes bug.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Remeg a kép vízszintesen a játékban és nem tudok rájönni mitől. Nem mindig, leginkább este látható. Gondolom a sötétebb képen jobban látni. Próbálgattam a beállításokat is. Külön érdekesség hogy control panelből rátoltam élsimit és úgy meg a feliratok mozognak, remegnek vízszintesen. Szerintetek lehet hogy az élsimítás okozza?
Már belefáradtam a hibakeresésbe, még esetleg kikapcsolom teljesen az élsimítást, megnézem úgy.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A karakter meg Sniper és jól lehet vele érvényesülni zárt térben is, mivel közelharcban csak fegyvert kell váltani (tesla) és AP töltéssel (200+ -om van) ki tudok tárazni bármire. A célpont meg nem köszöni meg a 2300+ sebzést az arcba :) Távolra meg vagy Ada tankol, vagy simán 1 hit az átlag ellen. (fej nélkül a legendary ellenfél /kivéve robot/ se okoskodik tovább :))
Idővel, meg ha eljutok odáig és elszánom magam rá, akkor minden alap frakcióval megpróbálom majd megcsinálni egy ponttól kedve. De addigra annyira ki lesz gyúrva a karakter, hogy szinte bármi lehetek majd.
Jelenleg meg nem PA-zok, mert nem tetszik és nem a stílusom. (ha majd a BH vonalat csinálom persze beleköltözök :) ) Túl könnyűvé teszi a dolgokat. Simán elég a jelenlegi páncélvédettségem már a nem túl húzós helyzetekhez (150+ psihical és 100+ energy kb.) Ha pl. fejbe lőnek egy rakétával akkor abba robbanjak már fel (volt ilyen is :D ), ne csak az legyen, hogy: HÖ valaki hozzám vágott egy puha gumi brét :)
Kevesebbet kell gépelned...
Ja igen, lexarom a Skyrimet, nem védem (egy órát se játszottam vele kipróbálásból) nem azért írtam a fentebbieket.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
már ne haragudj nem kötözködésképpen kérdem de ezt hányszor fogod még leírni ide?
mackószanitéc! ignored list:tetsuo,pares,
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.10. 13:50:47
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.10. 11:53:52
De tényleg hagyjuk, mert ha nem akarsz a mélyvízben búvárkodni akkor hiába magyarázom el mennyire más mint a fürdőkádban, hogy teljesen másképp játszol ha félted az életed mert nincs nyomorult quicksave meg semmilyen save. Úgy sem tudod elképzelni :).
Edit: Mindezt egy valóban primitívnek nevezhető rendszerrel. Elmondható elég sokat kihoztak belőle. Anno a skyrimnál is ezt a szintet vártam tőlük. Nem többet most 5 évvel később meg is kaptam. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.10. 09:21:41
mivel jóformán csak erről szól a játék... :/
Még egyszer alapvetően nem nehézségről beszéltem, másodlagos. Nem akarom magyarázni már, úgyse értitek szerintem.
Edit: Ahogy olvastam az írásaitokat az elmúlt pár napban. Ez volt a reakció, de semmi értelme :) Az meg, hogy használok ilyen mentést azért van mert nem akarok annyi időt beleölni mint ti, de ez független a lényegtől most. Azt látom nincs konkrét karakter elképzelésetek. Pusztán a harc határozz meg mindent.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.09. 23:17:49
De mi nem mentünk állást akárhol. Egész más életérzés, más játékstílus, tényleg minden túlélt méter számít level 30-ig és később is. Nem támadunk meg túl erőseket mert visszadob az utolsó ágyra és nem játsszuk meg a falu bikáját 1000 túlélt kill után sem mert dettó. Minden pillanat az utolsó lehet, ez a Survival. Tényleg nem bántás, sokat segítettél nekem, de hidd el, ez nagyon más. Sokkal jobb.
Ha az nem PA változatos akkor nincs PA :) Legtöbb ilyen. Survivalon kihívás. Lehet sokszor megyek neki egy menetnek de előbb utóbb megoldom. Lényeg amit elképzeltem az ne változzon.
Nektek látom, ezek a dolgok már nem számítanak.
Edit: Nem panaszkodom :) Volt kb. 4 csodálatos év mikor olyanokkal játszottam, akik sokkal jobbak voltak nálam ezen a téren. :) Ez is megadatott a conanban.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.09. 18:36:35
Most vagyok 64-en és 6,5 nap játékidőben a karakterrel. Vicces volt a nagy PA-ban lopakodni :D Mintha WH40K Spacemarine lettem volna :D
Kaptam most ott Headhunt küldetést. Kíváncsi leszek az ellenfélre :) Nuka-t a frakció miatt nem akarom elkezdeni, pedig biztos élvezetes lehet. FH-t meg még nem leltem meg. Vault meg messze van még és 1,5 oldalnyi melléküldetésem is van. Főszálban be kéne nyitnom Valentine-hoz, de nincs kedvem hozzá.
Én nem használok ilyen aknázást. Simán szétlövöm őket mielőtt feltöltenének, vagy bumm a fejbe és nem töltikéznek. Ha lehet mindenhova Ada-val megyek. Ki van maxolva, csörömpöl és tankol elég jól :) Majd még a Mc-t akarom a fejlövés bónusz miatt kitolni, a többiek nem olyan fontosak.
A FH-ban is volt ilyen, összeakadtam egy legendary maxidevil assaultronnal aztán előtáncolt még egy, komolyan mondom ezek ellen nem lehet hibázni, Caitet hazaküldtem mert csak ártott. Aztán gondosan telepített cryo-, pulse-, plasma-, bottlecap- és fragmaaknák de ezeknek a feje semmitől se esett szét, a földön csúsztak-másztak de ha felnéztek rám nekem PA-ban is annyi volt. Még jó hogy buták voltak mint a sötét éjszaka.
Amúgy mi lesz a F5-ben ? Le kell venni a páncélt hogy elmehess vécézni ha túl sokat eszel-iszol ?
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.12.09. 10:39:01
Letoltam a mechanistot is tegnap. X01 6-os PA-ban, annyira belőttem magam, hogy nem egy értékem 20-22 között volt. Ha közelemben valamelyik robot detonált, arra is csak annyi volt a reakció, hogy valami villant oldalt meg lement a hp 20%-a, majd majdnem instant vissza is töltött.(kb. 15-18 HP töltő kaja is ketyegett rajtam folyamatban.) Kicsit túltoltam a szekeret, de biztosra mentem :D
Na majd holnap visszatérünk a dolgokra.
Nos, ha lelövöd őket ebben az állapotban, akkor már nem is tudod teljesíteni a küldetést, mert a scriptje befagy, és ismételgeti az akcióit (amiket már robotok nélkül csinál, tehát aknákat "telepít", meg ilyesmi). De nem szűnik meg a hely energiaellátása, mint ahogy le van scriptelve, hogy x hullám után elfogy az energia a komplexumban.
Amikor visszatöltve nem lőttem őket ki, akkor már jó volt. Pedig volt más visszatöltésem, de mindig lőttem a fenti "inaktív" robotokat is, hogy később ne akcióban kelljen velük harcolni. Én is úgy jöttem rá, hogy utánanéztem...
After the power fails, the Mechanist may not speak with you, making the quest impossible to complete. This may be due to shooting any of the robots on the assembly line after the first wave of the final battle.
Making a save when the Mechanist won't speak with you, exiting the game entirely, restarting the game, and then reloading the save may fix the problem.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.12.08. 13:57:35
Egyébként később is ad küldiket, de azok már simasikák, mintha csak f. core-okat akarna neked biztosítani a játék.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.12.08. 13:39:44
Edit: Esetleg hack skilled is van életre kelteni protection robotokat.
Vagy meghekkeled a működő robotokat.pl. Stb. Stb.
Persze magadtól is ki tapasztalhatod mi merre, hogyan.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.07. 21:23:02
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy a Glowing Sean természetesen átrohantam, semmit nem öltem meg, csak a küldetés miatt mentem oda. Annyi mellékküldetés van, hogy nem győzöm őket felvenni, a legtöbb mellett inkább el is megyek mert vagy 20 küldi van már nálam és hozzájuk kéne fogni.
Építkezni is csak Sanctuaryban csináltam még 2-3 dolgot, máshova nem igazán mentem.
Ja és amúgy hard fokozaton játszom természetesen. Folyamatosan ammo hiányban szenvedek, gyártani se tudok lőszert, mert sok crystal kell hozzá, az meg nagyon nagyon ritka. A lézerfegyver módosításhoz is crystal kéne, tehát minden ami a harcértékemet növelné, ahhoz crystal kell xD Na majd biztos esnek a törénet előrehaladtával.
A kísértésnek való bedőlés nagyban függ attól, hogy PA-ban vagyok, vagy védelem nélküli öltönyben. Utóbbi esetben secperc meghalhatok. Attól is függhet, hogy egyedül vagyok-e, Cait jelenléte nagyon lerontja a harci skilljeimet, viszont ha én bajban vagyok akkor lekötheti az ellenséget míg cserben hagyom, vagy ha már verekszik rájuk dobhatok pár molotov koktélt vagy gránátot, mert nem futnak ki alóla ilyenkor.
de ha kezdő akkor nyilván könnyű fokozaton játszik, úgy is kell, aztán ha megunja akkor jöhet a survival, csalás nélkül és minden megtett és túlélt métert becsülni fog ő is
mondjuk level 65-ön már én sem halok meg soha, elég jó HP-m meg már a tapasztalatom hogy el tudok futni mikor baj van, hetek óta nem öltek meg
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.12.06. 18:12:30
átérzed azt is hogy ezt jobb kihagyni mert féltem a fostos életemet
aztán persze csak nem bírja ki az ember, de felkészül rá
nem akarom újra elmesélni a legmaradandóbb élményemet, már azért megérte ez a mód, tényleg én voltam Butch Cassidy Bolíviában csak valahogy túléltem
Edit: survivalon egyszerűen ennyi idő után esélytelen a skorpiók ellen de a többi ellen is. Egy legendary légy is véget vett a vándorlásnak. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.06. 17:26:54
Az egyedüli bajom, hogy fingom sincs mire rakjam a perkeket. Igazából mindenre raktam már :D Lock picking, armor - weapon smithing (gun nut asszem), de aztán kell majd a Science is, ahhoz meg INT kell..áhhh bőségzavar :D